Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTENCIJALNI TRENER

Hit trener srpskog prvoligaša potvrdio da je Hajduk zainteresiran za njegov dolazak na Poljud

Velež u Sarajevu nakon preokreta pobijedio veliki AEK
Armin Durgut/PIXSELL
26.04.2024.
u 15:10

Bosanskohercegovački stručnjak gostovao je u emisiji K1 televizije, gdje su ga pitali ima li ponudu Hajduka, a on je potvrdio da zanimanje s Poljuda doista i postoji.

Prošlog tjedan mediji su pisali da je Hajduk  zainteresiran za dovođenje trenera Feđe Dudića (41) iz srpskog prvoligaša Radničkog iz Kragujevca. Bosanskohercegovački stručnjak gostovao je u emisiji K1 televizije, gdje su ga pitali ima li ponudu Hajduka, a on je potvrdio da zanimanje s Poljuda doista i postoji. Dakle, Dudić bi mogao iduće sezone sjesti na klupu bijelih i naslijediti Juru Ivankovića koji je stigao poslije otkaza Karoglanu.

GALERIJA Hajduk ima novog predsjednika

Velež u Sarajevu nakon preokreta pobijedio veliki AEK
1/8

- Reći ću samo da postoji interes i time bih završio da ne idem dalje. Ima veze, ali moja koncentracija je na Radničkom. Zaista razmišljam samo o srijedi u 16:00 i kako završiti sezonu. Poslije ćemo vidjeti - izjavio je trener koji je u karijeri vodio Sarajevo, Velež i sada Radnički. 

VEZANI ČLANCI:

Radnički je preuzeo prošle jeseni, a klubu se predviđala grčevita borba za ostanak. Dudić je nizom sjajnih rezultata doveo klub u borbu za plasman u Europu te stigao do završnice srpskog kupa. Na klupi Radničkog u 26 utakmica ima 18 pobjeda, jedan remi i sedam poraza. Isto tako, na klupi Veleža osvojio je BiH kup te izbacio grčki AEK nakon lutrije jedanaesteraca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije