Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDJELOVALI U NEREDIMA

Uhićeno sedmero pripadnika Torcide. Stolicama su gađali policiju, prijeti im nekoliko godina zatvora

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igrači pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.04.2024.
u 13:00

Policija je izvijestila da su nastavljajući kriminalističko istraživanje nereda na stadionu Poljud nakon nogometnog derbija od 3. travnja ove godine osumnjičili još sedam punoljetnih hrvatskih državljana u dobi od 42, 28, 26, 25, 24, 21 i 19 godina.

Splitska policija privela je još sedam osoba za koje sumnjaju da su sudjelovali u neredima na nogometnoj utakmici održanoj početkom travnja na Poljudu između Dinama i Hajduka, doznaje se u policiji.

Policija je izvijestila da su nastavljajući kriminalističko istraživanje nereda na stadionu Poljud nakon nogometnog derbija od 3. travnja ove godine osumnjičili još sedam punoljetnih hrvatskih državljana u dobi od 42, 28, 26, 25, 24, 21 i 19 godina.

VEZANI ČLANCI:

- Provedenim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 3. travnja ove godine, nakon završetka nogometne utakmice, sa sjeverne tribine prema pripadnicima specijalne i interventne policije koji su bili postavljeni u kordon kako bi spriječili daljnji proboj sa sjeverne tribine na teren, gađali policijske službenike bacajući prema njima polomljene stolice, drvene palete, zapaljene bengalke i različite druge predmete čime su doveli u opasnost živote policijskih službenika. Osim toga upućivali su im i verbalne prijetnje - kazala je Sanja Nazlić iz splitske policije, dodajući da je u neredima lakše ozlijeđeno više policajaca.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
19:34 26.04.2024.

Niš osebno jer mi pravi hrvati volimo divljati kao svoji na svome jer imamo balkanski temperament.

Avatar Ričard
Ričard
15:54 26.04.2024.

Puštite našu dicu na miru. Dok su braća Mamiići Milanović na slobodi je to sve samo ”kruha i igara”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije