Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pritisak na zastupnike

Manjine podrškom Jandrokoviću ugrozile dogovor HDZ-a i DP-a?

26.04.2024.
u 21:37

Nakon sastanka sa SDP-om u ponedjeljak trebalo bi biti jasnije i koliko je realno da dojučerašnja oporba za novog predsjednika Sabora prihvati Penavu, što je prijedlog Mosta

Komentara 33

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
22:05 26.04.2024.

Izračunao sam: Pupovac je dobio 6,7% glasova svoje manjine, Radin 6,0%, Jankovits 26,5% (bio je jedini kandidat). Bilek je dobio 17,5% glasova svoje dvije manjine, Kajtazi 14% od svojih 11 manjina, i Hodžić 7,7% od svojih pet manjina. Ukupno je 12,5% pripadnika manjina iskoristilo svoje posebno biračko pravo. Bilo bi dobro znati po kojem točno kriteriju Pupovac ili Radin predstavljaju ikakve manjine u Saboru, kad 94% pripadnika njihovih manjina njima nije dalo glas.

DI
DijeKusrač
21:59 26.04.2024.

Sami smo si krivi što ljudi kao ovaj " raznosač pice" uopće žive u Hrvatskoj. Idi brate negdje gdje će ti biti bolje, a nas nazadne i glupe ostavi na miru.

PV
prcko.vita
23:15 26.04.2024.

Zato sestre i braćo od sada glas za Domovinski pokret, to je jedini način da manjine ne upravljaju većinom, to je jedina sigurnost da će se konačno Hrvatski narod staviti na prvo mjesto, kao što Ameri kažu America first, tako i Domovinski pokret kaže Hrvatska na prvom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije