Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVIDNA FORMA

VIDEO Navijač se htio narugati Cro Copu, ali onda mu je Mirko uzvratio

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpic/PIXSEL
1/6
22.03.2024.
u 14:52

Na društvenim mrežama objavio je video vježbanja iz dvorane, na kojem je vidljivo da i u 50. godini života u vrhunskoj formi.

Najpoznatiji hrvatski MMA borac u povijesti Mirko 'Cro Cop' Filipović već je neko vrijeme u borilačkoj mirovini, ali novom objavom na društvenim mrežama je oduševio pratitelje i navijače.  Na društvenim mrežama objavio je video vježbanja iz dvorane, na kojem je vidljivo da i u 50. godini života u vrhunskoj formi.

"Ovo je moj najdraži trening", poručio je Cro Cop koji je u objavi na Facebooku detaljno opisao kako izvodi vježbu. Uz nju je snimio j popratni video.

Međutim, jedan posjetitelj mu se odlučio narugati. Smatra da ta vježba nije dovoljna i da Mirko mora jače trenirati. Tako je napisao:

"Ovo se radi u sedmom razredu za peticu... Možeš i moraš Mirko to pojačati da ne ispadneš smiješan.

Uslijedio je odgovor Mirka:

"Moguće, ali ako u taj sedmi razred idu SAS-ovi specijalci."

Podsjetimo, Filipović je otišao u borilačku mirovinu u ožujku 2019. godine nakon što je doživio moždani udar. Dva tjedna prije toga je odradio svoju posljednju borbu karijere kad je na Bellator 216 priredbi jednoglasnom odlukom svladao Roya Nelsona. 

Tijekom svoje legendarne karijere Mirko se borio 52 puta, od čega je ostvario 38 pobjeda, 11 poraza, dvije borbe s neodlučenim ishodom te jedan 'no-contest'.

 

Komentara 2

RE
Realistic
15:16 22.03.2024.

Mirko mu je uzvratio i svi se grohotom nasmijaše.

Avatar SAS
SAS
16:08 22.03.2024.

Hvala što si nas se sjetio Mirkec!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije