Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGAŠKI SUDAC

VIDEO Sudac ukrao parfem u Beogradu. Tvrdi kako ne zna ništa, ali Euroliga mu sprema kaznu

Sudac parfem
Screenshot X
27.04.2024.
u 12:07

Prema pisanju srpskih medija, Boltauzer je uhvaćen na djelu i zadržan u zračnoj luci, gdje je policiji priznao što je učinio. Poriče da ima ikakva saznanja o događajima, no Euroliga je već pokrenula disciplinski postupak

Slovenski košarkaški sudac, Matej Boltauzer, postao je glavna tema nakon što su se u javnosti pojavile snimke kako krade u jednom dućanu u beogradskoj zračnoj luci Nikola Tesla. Snimka je nastala u prosincu prošle godine. Prikazuje suca Boltauzera kako krade parfem Tom Ford kojem je cijena oko 220 eura. Slovenac je na djelu uhvaćen dok se vraćao s euroligaške utakmice između Monaca i Partizana u glavnom gradu Srbije.

Na snimci je Boltauzer koji koferom prolazi kroz parfumeriju i razgledava parfeme. Odmah upada u oči koliko se osvrće oko sebe. Kada je muškara koji je bio blizu njega otišao, Slovenac se nekoliko puta osvrnuo prema kameri kojoj je bio okrenut leđima. Ipak, uspjela je uhvatiti trenutak kada parfem stavlja u džep. Snimku možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Đoković oduševio gospodskom gestom prema hrvatskom tenisaču: 'Želim biti u njegovom kutu'

O cijelom incidentu pokušala je doći do komentara samog suca. Navode kako je nakon krađe parfema privremeno zadržan u zračnoj luci. Dodaju kako je policiji priznao što je učinio, a zatim je pušten. Kada ga je srpski medij pokušao kontaktirati zanijekao je ikakva saznanja o incidentu. "Ne znam ništa o tome. Ispričavam se, ne mogu razgovarati", rekao je za Republiku.

Nakon što je snimka izašla u javnost Euroliga je pokrenula postupak protiv slovenskog suca. Izgledno je da kazna koju će dobiti neće biti blaga. Ovakvi postupci izazvali su reakcije i kod igrača. "Čovjek krade godinama! Euroliga ima veliki broj sjajnih sudaca, ali ovaj tip je daleko najgori, a nije teško shvatiti zašto", napisao je na X-u Matt Janning. 

GALERIJA Jokić s kćerkom šetao gradom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

Sudac parfem
1/25

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije