Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu lako

Sumnjao je da ga supruga vara, ali ono što je otkrio u potpunosti ga je šokiralo

shutterstock
26.04.2024.
u 19:00

'Posumnjao sam kad je počela često izlaziti navečer i skrivati telefon'.

‘Nikada nisam sanjao da će moja žena imati aferu s drugom ženom’, priznao je jedan muškarac The Sun-ovoj savjetnici za odnose, Deidre. Iako je sumnjao da ga supruga vara, nije znao da ju privlače žene: ‘Uništen sam’. 

Objasnio je da on ima 48, a njegova supruga 46 godina, U braku su 19 godina i imaju dvoje djece tinejdžerske dobi. ‘Proteklih nekoliko godina, od pandemije, naš je odnos bio težak’, rekao je, ‘Oboje smo počeli raditi od kuće i smatrali smo da je to klaustrofobično. Naš seksualni život, koji je već bio na izdisaju, gotovo je u potpunosti zamro’. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Kad sam pokušao s njom razgovarati o tome, rekla je da je to normalno nakon toliko dugo vremena zajedno. Retrospektivno, mislim da je to bio samo izgovor’, priznaje, ‘Posumnjao sam kad je počela često izlaziti navečer i skrivati telefon. Kako je promijenila sve svoje lozinke, nisam mogao vidjeti njezine poruke’. 

Nastavlja: ‘Trpio sam to mjesecima sve dok jedne noći nisam odlučio poći za njom u grad. Osjećao sam se smiješno i nadao sam se da griješim, da je samo upoznala neke prijatelje. Ušla je u bar, a ja sam čekao vani. Kroz prozor sam je vidio kako sjedi sa ženom koju nisam prepoznao. Na trenutak mi je laknulo. Bio sam spreman okrenuti se i otići kući kada su se počele ljubiti’. 

GALERIJA: Ovo je 10 znakova koji otkrivaju da vas vaš partner nikada neće prevariti

1/11

‘Ruke su im bile jedna preko druge. A onda sam shvatio da je to gay bar. Bio sam tako šokiran, počeo sam se tresti. Sada je izbjegavam jer ne znam što da kažem. Osjećam se kao da više ne znam tko je ona i da je cijeli moj brak bio laž’, dodaje. 

Deidre mu je savjetovala: ‘Kad ste uhvatili svoju ženu u varanju, pogotovo kad niste imali pojma da ona voli žene, iznervirali ste se. Ali, seksualnost nije crno-bijela. Iako je moguće da je oduvijek voljela žene, ovo bi moglo biti i istraživanje njezine seksualnosti ili se možda zaljubila u ovu ženu’. 

VEZANI ČLANCI:

‘To ne znači da nikada nije bila zainteresirana za vas i, naravno, ne opravdava činjenicu da vas je prevarila’, dodaje, ‘Zaslužujete istinu pa, koliko god teško bilo, zamolite je da bude iskrena s vama o ovoj aferi i ovoj ženi. Ovo je jedini način na koji ćete otkriti želite li pokušati popraviti svoj brak ili je li on održiv. Savjetovanje, samostalno i zajedničko, ako ona pristane, pomoći će vam da se pomirite s tim i svojim osjećajima u vezi toga’.

Žena ispričala: ‘Tata je prevario mamu, pa smo se sestra i ja odlučile osvetiti njegovoj ljubavnici’

Ključne riječi

Komentara 3

AV
avangero
08:10 27.04.2024.

U troje pa nema varanja

TR
trabant7
21:45 26.04.2024.

Ženska ima sreću da ne živi u HR. Znamo kako ovakve kod nas završavaju.

Avatar Asterix
Asterix
20:57 26.04.2024.

Možda mu je ovo prilika za menage a trois.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije