Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA HRVATA

VIDEO Luka Modrić izveo novu čaroliju na treningu. Real se hvali čudesnim potezom kapetana vatrenih

LaLiga - Real Madrid v Celta Vigo
ANA BELTRAN/REUTERS
26.04.2024.
u 08:57

Madridski gigant tu je majstoriju objavio na društvenim mrežama tako da je označio Modrića i uz njegovo ime stavio dva emojija kometa.

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u El Clasicu i rušenju Barcelone, Carlo Ancelotti ukazao je povjerenje desetki kraljevskog kluba i dao mu kapetansku traku. Danas Real igra protiv imenjaka iz Sociedada i španjolski mediji pišu kako je Modrić u užoj konkurenciji za nastup te da postoji mogućnost da produži ugovor na još jednu sezonu. 

GALERIJA Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba

LaLiga - Real Madrid v Celta Vigo
1/17

Španjolski velikan voli se često pohvali s Modrićem i njegovim sjajnim potezima. Sada je na društvenim mrežama objavio njegov gol s treninga kojeg je zabio njegovim specijalitetom, vanjskim dijelom kopačke. Madridski gigant tu je majstoriju objavio na društvenim mrežama tako da je označio Modrića i uz njegovo ime stavio dva emojija kometa.

VEZANI ČLANCI:

Španjolski novinari pohvalili su Modrića nakon izbacivanja Citya iz Lige prvaka i pobjede u El Clasicu, 38-godišnji veznjak i dalje smatra kako nije za odlazak s Bernabeua. Čini se kako će svojim dobrim partijama natjerati upravu Realu da mu ukažu povjerenje za barem još jednu godinu. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije