Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE DALJE?

Veselin Vujović nakon kazne u Hrvatskoj prekida karijeru? 'Dugo sam razmišljao o tome...'

Veselin Vujovi? više nije trener PPD-a Zagreb
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
23.04.2024.
u 16:13

Ako bude neka dobra opcija, prihvatit ću je, a ako ne, Bože moj - kazao je Vujović

Veselin Vujović od jučer nije trener našičkog Nexea, a da je to i ostao, sljedeća tri mjeseca ne bi mogao obnašati tu funkciju. Stegovni sudac Hrvatskog rukometnog saveza, Srećko Ilić, odrezao je Vujoviću tri mjeseca suspenzije zbog incidenta koji se dogodio na utakmici Lige za prvaka u sklopu hrvatskog prvenstva. Podsjetimo, u utakmici 5. kola Lige za prvaka dogodio se prekid u 30. minuti zbog napada na delegata utakmice, Antu Josića.

Nakon završenog disciplinskog postupka kažnjeni su igrači Nexea, Marko Bezjak na godinu dana, odnnosno Andraž Velkavrh na četiri utakmice zabrane igranja. Veselinu Vujoviću izrečena je suspenzija u trajanju od tri mjeseca.

- Očekivao sam kaznu. Naravno, to je ubrzalo moju odluku da odem s klupe Nexea. Što je tu je, niti ću se žaliti, niti više imam namjeru potezati te stvari. Oni koji su odlučivali o tome znaju zašto su tako napravili, prema tome za mene je to završena priča – prokomentirao je odluku HRS-a Vujović za Sportske novosti.

Jasno je da se do konca srpnja neće moći baviti trenerskim poslom, što znači da će to vrijeme provesti tražeći klub za sljedeću sezonu.

- Nemam nikakav plan, lige su pred završetkom. Vidjet ćemo što će dalje biti i kako će se odvijati nastavak moje karijere. Ali ja sam već trener u zrelim godinama, dugo sam i razmišljao o tome da mi je možda vrijeme da se povučem. Ako bude neka dobra opcija, prihvatit ću je, a ako ne, Bože moj - kazao je Vujović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije