Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK UDARAC

Navijači Rijeke nakon poraza: 'Prošli su kao rijeke pravde'

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/80
05.05.2024.
u 22:32

Dinamo i Rijeka susrest će se u finalnim utakmicama Hrvatskog nogometnog kupa 15. i 22. svibnja. U prvenstvu obje momčadi imaju još tri utakmice

Dinamo je u nedjeljnom derbiju na Rujevici (1:2) napravio golem korak prema obrani naslova prvaka. Brojni su bili usponi, a brojni i padovi ove sezone. Dinamo do 32. kola nije bio na prvome mjestu, no sjajnim golovima Brune Petkovića i Arbera Hoxhe plavi su pobjegli na četiri boda prednosti i tako, tri kola pred kraj prvenstva, širom otvorili vrata koja vode ka konačnoj pobjedi.

Rijeka je s druge strane ispustila priliku da se vrati na čelo poretka. Sjajna momčad pod vodstvom Željka Sopića ponovo nije uspjela svladati Dinamo koji im je ove sezone slaba točka. Ovo je treći poraz (prvi domaći) koji su pretrpjeli od maksimirske momčadi. Samo su na prvom riječkom susretu izvukli remi. 

VIDEO Organizirano gledanje utakmice Rijeka - Dinamo uz stadion Maksimir

Navijači na stadionu su im zapljeskali zbog doista hrabre i napadačke igri koja je završila tek pogotkom Marka Pjace iz kaznenog udarca. Oni na društvenim mrežama bili su nešto tvrđi. "Rijeka prošla kao Rijeke pravde", napisao je jedan navijač. a drugi dodao: "U redu je, poraz od Lokomotive ih je trgnuo. Tako mi je rečeno." Drugi su pak optimističniji pa pišu: "Glavu gore, nema predaje. Idemo po Kup."

 

Dinamo i Rijeka susrest će se u finalnim utakmicama Hrvatskog nogometnog kupa 15. i 22. svibnja. U prvenstvu obje momčadi imaju još tri utakmice, no zagrebačka momčad ima nešto povoljniji raspored. Dinamo će na Maksimiru igrati protiv Osijeka i Rudeša te gostovati kod Slaven Belupa. Rijeka pak putuje na Pampas i u Varaždin, a na Rujevici će ugostiti Slaven Belupo.

GALERIJA Dinamo preokretom slavio na Rujevici! (2:1) Plavi su na korak do naslova

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/80

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije