Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBRINUT JE

Drama u obitelji Novaka Đokovića: Otac mu završio u bolnici, evo što se dogodilo

Beograd: Održan četvrti skup podrške za Novaka Đokovića
Milan Maricic
28.04.2024.
u 15:01

Ocu Novaka Đokovića i dalje se ukazuje pomoć na odjelu ortopedije, a do kraja dana bit će određeno hoće li moći na kućnu njegu ili će ga se ipak morati zadržati u bolnici

Otac najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, Srđan Đoković završio je ove nedjelje na odjelu Urgentnog centra u Beogradu, doznaje srpski list Kurir.

Đoković je morao hitno u bolnicu zbog pada s visine, a sve se dogodilo u nedjelju oko 13.30 sati. Đoković je naime, hranio ptice, a onda je pao sa stolice na kojoj je stajao. Prema prvim informacijama iz Beograda, Đoković koji je prije tri dana proslavio 63. rođendan, slomio je nadlaktičnu kost, a u problemu je i rame.

Ocu Novaka Đokovića i dalje se ukazuje pomoć na odjelu ortopedije, a odmah nakon preliminarnih pregleda utvrđeno je da neće moći na kućnu njegu već će ga se ipak morati zadržati u bolnici. Od pomoći Srđanu Đokoviću sigurno će ovih dana biti i sam Novak koji se nalazi u Beogradu gdje se priprema za nastavak sezone i drugi Grand Slam turnir, pariški Roland Garros.

Komentara 17

OL
olujasviholuja2
17:03 28.04.2024.

I moja mama danas je završila na hitnoj ,a rodila tri hrvatska branitelja

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
18:02 28.04.2024.

Otrovao se od velikosprskog nacionalizma!

JA
JapaRuda
17:02 28.04.2024.

Nebitne vijesti iz turske prćije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije