Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆA OPCIJA

Procurilo ime kandidata za trenera Hajduka: Iz Serie A stiže na Poljud? U igri i poznato lice

Serie A - Inter Milan v Udinese
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/3
24.04.2024.
u 20:04

Do sada se pričalo o Goranu Tomiću, Matjažu Keku te nekim drugim domaćim opcijama, ovo je prva mogućnost koja dolazi izvana.

Talijanski portal Calcio Style objavio je informaciju da bi Gabriele Cioffi, dojučerašnji trener talijanskog prvoligaša Udinesea mogao postati novi strateg Hajduka. Informacija je to koja dakako, nema nikakvu oznaku službene, ali i prvi "mig" takve vrste nakon što je smijenjen Mislav Karoglan. Do sada se pričalo o Goranu Tomiću, Matjažu Keku te nekim drugim domaćim opcijama, ovo je prva mogućnost koja dolazi izvana.

Cioffi, 48-godišnjak rođen u Firenci ove je sezone vodio Udinese, a smijenjen je nakon što je prošlog vikenda poražen u derbiju donjeg dijela ljestvice s Veronom (1:0). Cioffi je Udinese ostavio na 17. mjestu, samo bod iznad crte ispadanja u drugu ligu. Bio mu je to drugi mandat u Udinama, a između njih je vodio upravo Veronu, od srpnja do listopada 2022. godine.

Isti portal navodi i da je drugi kandidat za novog trenera Hajduka jedan od njegovih bivših trenera. Točnije, radi se o Paolu Tramezzaniju, aktualnom strategu Istre 1961. Tramezzani je bio izbor prošlih čelnika Hajduka, konkretno sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa koji će u Hajduku ostati do ljeta. Premda, pojavile su se neke informacije da bi potencijalni predsjednik Hajduka Ivan Bilić mogao privoliti Nikoličiusa da ostane...

Priče o Cioffiju, Tramezzaniju, na kraju i o Biliću kao novom predsjedniku još nisu službene. Jednom kad bude izabran, novi će predsjednik Hajduka morati najprije imenovati sportskog direktora za buduće razdoblje. Tek tada će taj sportski direktor moći izabrati trenera Hajduka. Do tada, na klupi je Jure Ivanković koji će Hajduk voditi do konca natjecateljske sezone. Hajduk je treći na ljestvici, bez gotovo ikakvih šansi da dohvati drugo mjesto, odnosno da bude četvrti.

Komentara 8

XY
XYZ52
21:17 24.04.2024.

Trener tima koji je 17. od mogucih 20 u talijnskoj ligi. Hej! Takvog mozes naci u Stobrecu, Makarskoj ili Maravincima, npr. U Solinu ili Dugopolju vec bi se naslo boljih.

ML
mladen111
22:37 24.04.2024.

Nisam znao da je Kek domaća opcija. Čovjek uči dok je živ.

Avatar antikomunist1
antikomunist1
23:56 24.04.2024.

Goran Ivanišević još nije u igri? I on je kao dečkić igrao nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije