Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervenirala policija

VIDEO Kaos u zagrebačkom tramvaju: Stariji muškarci se tukli, jedan vikao: 'Daj, pomogni mi'

Screenshot facebook/Neven Brnjas
04.05.2024.
u 19:31

Intervenirala je i policija koja ih je dočekala na Držićevoj ulici.

U zagrebačkom tramvajbroj 6 danas je izbila tučnjave dvojice muškaraca. Muškarci u starijim godinama žestoko su razmjenjivali udarce, a na snimci koja je objavljena na društvenim mrežama čini se da je jedan od njih krvav po licu.

“Daj ga van, p**ka ti materina”, vikao je jedan, “Odi, odi, ajde van”, nastavio je dok je pokušao izgurati drugog muškarca iz tramvaja koji je imao otvorena vrata i stajao na stanici, prenosi RTL

Na snimci se, dodaju, čuje još jedan muški glas moguće putnika, kako potiče da se jednog od muškarca izgura van iz tramvaja. Nakon držanja u klinču i pokušaja izgurivanja, krenule su raditi i noge, upućivali su udarce ciljajući međunožje, a onda su pale i šake u lice.  Kad se činilo da je sve gotovo, da su se razmaknuli i smirili, razjareni muškarac ponovno se okrenuo i zalijepio pljusku drugom vičući drugim ljudima: “Daj, pomogni mi!”

VEZANI ČLANCI: 

Nakon nekog vremena, čuje se netko iz tramvaja kako potiče zaraćene muškarce: “Ajde, dečki, izađite oba van pa to rješavajte. Ljudi ideju na posao i s posla. Ajde van… Aj, samo polako… U miru i ne se tuć’, ajde”.

RTL javlja i da je intervenirala i policija koja ih je dočekala na Držićevoj ulici. "Dojavu smo zaprimili oko 15.30 i policija je intervenirala. Radilo se o događaju u tramvaju i jedan muškarac je ozlijeđen. Prevezen je u Kliničku bolnicu Sestre milosrdnice i prema prvim inforamcijama, ozljede bi trebale biti lakše. Drugi muškarac udaljio se s mjesta događaja", kazali su iz zagrebačke policije.

>>> FOTO Prije točno 44 godine umro je Josip Broz Tito: U Jugoslaviji je život stao, na sprovod stiglo 700 tisuća ljudi

1/25
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar dr. Evil
dr. Evil
21:41 04.05.2024.

Vršnjačko nasilje.

Avatar 365dias
365dias
20:30 04.05.2024.

Kad se straci potuku, treba ih pitati za recept - kako žive, šta jedu i sl.

Avatar rubinet
rubinet
19:57 04.05.2024.

To tako ide u poznim godinama. Nisu više potentni tamo gdje bi htjeli biti. Stoga frustraciju pokazuju na posvema neprimjeren, pogrešan način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije