Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sin na policiji

Cure detalji stravičnog slučaja na Črnomercu, susjedi u šoku: 'Nije bio problematičan, ali je bio neobičan'

Zagreb: Sin ubio majku, očevid u tijeku
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
04.05.2024.
u 16:38

Prema neslužbenim informacijama, sin ima 28 godina i živio je s majkom koju se sumnjiči da je ubio.

Stravičan slučaj koji je uzdrmao Zagrepčane subotu prijepodne gdje je 68-godišnju ženu u njihovom domu na zagrebačkom Črnomercu usmrtio član obitelji, priopćila je Policijska uprava zagrebačka. Neslužbeno se doznaje da je sin (28) ubio svoju rođenu majku.  

Muškarac je nožem ubio 68-godišnju članicu obitelji jutros oko 10:15 sati. Osumnjičenik povezan s ovim zločinom je pod policijskim nadzorom, izvijestila je zagrebačka PU u kratkom priopćenju.

Prema neslužbenim informacijama, sin ima 28 godina i živio je s majkom koju se sumnjiči da je ubio. Susjedi navode da mlađa sestra ubijene žene s djecom živi u potkrovlju. "Nije bio problematičan na način da je uzrokovao probleme u kvartu, ali je bio neobičan" kažu susjedi. Nisu bili svjesni stalnog zaposlenja, već je obavljao povremene poslove. Susjedi tvrde da je nekoliko puta putovao u Njemačku u potrazi za poslom, piše Jutarnji.hr. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> Užas na Črnomercu:  Sin oštrim predmetom ubio majku (68)  u obiteljskoj kući, očevid u tijeku

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar rubinet
rubinet
17:34 04.05.2024.

"sin ima 28 godina i živio je s majkom koju se sumnjiči da je ubio."... Dakle, majka je osumnjičena za vlastito ubojstvo...

BR
B._r.koni
18:00 04.05.2024.

Nije mama dala sineku za bijelo, zuto, ili neku drugu tesku boju..

ZA
zagabria5
17:58 04.05.2024.

Pozdravljao susjede, nosio bakama vrećice, standardno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije