Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLUĐIVAO JE VATRENE

Vratar svjetskih prvaka zapratio Hajduk na Instagramu, navijači mu poručuju: 'Vrime je...'

KATAR 2022 - Argentinski igrači slave ulazak u finale Svjetskog prvenstva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
24.04.2024.
u 17:54

Martinez ovog trenutka prati 565 različitih profila, a među njima je i onaj službeni Hajdukov. Prati on i Lovru Kalinića s kojim je nekoć dijelio svlačionicu u Aston Villi, ima tu još nogometaša, brendova...

Emiliano Martinez svakako je jedan od najboljih vratara svijeta ovoga trenutka. Svjetski prvak s Argentinom 2022. godine u Kataru, aktualni čuvar mreže engleskog premierligaša Aston Ville s kojom se bori za izlazak u Ligu prvaka, osebujna ličnost poznata i po eskapadi s proglašenja pobjednika na SP-u, na kojem je bio izabran za najboljeg golmana. Jasno, branio je i protiv Hrvatske u polufinalu, izluđivao vatrene svojim bravurama na golu.

Taj Martinez, nekadašnji vratar Arsenala, ovih je dana očito zapratio Hajduk na svom Instagramu. Nije trebalo proći dugo da to vide i navijači splitskog kluba koji su Martinezov popis ljudi i stranica koje prati brzo "screenshotali" te ga krenuli dijeliti na društvenim mrežama. 

Martinez ovog trenutka prati 565 različitih profila, a među njima je i onaj službeni Hajdukov. Prati on i Lovru Kalinića s kojim je nekoć dijelio svlačionicu u Aston Villi, ima tu još nogometaša, brendova, itd...

Naravno, među hajdučkim pukom odmah su počele kolati krilatice tipa...

- Kome treba Lučić, Emiliano, dobrodošao...

- Vrime je...

- Na pomolu spektakularna razmjena između Aston Ville i Hajduka.

Komentara 3

Avatar dostojevski
dostojevski
22:37 24.04.2024.

Dobro bi se uklopio (nasilnickim i bezobraznim) karakterom sa ekstremnim Torcidasima. Ali nadam se da je to proslost, i da ce Hajduk naci nacina vratiti se dostojanstvu i uspjesima, ako Bog da europskim.

NO
novabit
18:59 24.04.2024.

Samo Dođi u Ajduka! Bu te Dinamovci napunili! Bit ćeš pun ko pluto čep! Samo Dođi da se igramoo....igramoo... Frajer nije inače ni za 3hnl. Prevara su ti argentinci. Fifa mafija!

GN
gnoj
18:50 24.04.2024.

Pa ovo je već postalo jako smiješno i jadno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije