Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Roma slavila u utakmici koja se igrala 12 dana! Rimljani napravili velik korak ka Ligi prvaka

Serie A - AS Roma v Bologna
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.04.2024.
u 23:00

Kako će sljedeće sezone Italija imati pet klubova u Ligi prvaka, Roma je golom Cristantea napravila veliki korak ka ostvarenju cilja igranja u najbogatijem nogometnom natjecanju

U nastavku susreta 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Udinesea i Rome, koji je prekinut prije 11 dana pri rezultatu 1-1 nakon što je branič Rome Evan Ndicka kolabirao na travnjaku u 72. minuti, Roma je uspjela postići pogodak te laviti pobjedu od 2-1. Pobjedonosni pogodak postigao je Cristante u petoj minuti sudačke nadoknade. Prije prekida Pereyra je doveo Udinese u vodstvo u 23. minuti, a izjednačio je Rukaku u 64.

Ovom pobjedom peta Roma je stigla do 58 bodova, četiri manje od četvrte Bologne, a četiri više uz utakmicu više od šeste Atalante. Kako će sljedeće sezone Italija imati pet klubova u Ligi prvaka, Roma je golom Cristantea napravila veliki korak ka ostvarenju cilja igranja u najbogatijem nogometnom natjecanju. S druge strane, 17. Udinese je ostao na 28 bodova, koliko ima i 18. Frosinone koji se nalazi u zoni ispadanja.

Ovoga vikenda odlučen je i prvak Italije. Inter je pobjedom u gradskom derbiju nad Milanom matematički potvrdio osvajanje svog 20. naslova prvaka. Crno-plavi poveli su golom Francesca Acerbija u 18. minuti, a prednost je povećao Marcus Thuram u 49. minuti. Tračak nade je Milanu dao Fikayo Tomori golom u 80. minuti, no do izjednačenja nisu mogli.

VIDEO Davor Šuker s partnerom otvorio restoran u Las Vegasu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije