Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Incident na Poljudu: Hajdukovac urlao na novinare, trener bijelih udaljio dva prvotimca iz momčadi

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC
Miroslav Lelas/PIXSELL
05.05.2024.
u 20:16

Naime, pisalo se da je Mikanović udaljen iz prve momčadi zbog nezalaganja, no ipak se radilo o ozlijedi mišiča.

Hajdukov desni branič Dino Mikanović bio je ozbiljno ljut nakon utakmice Hajduka i Varaždina (0:1) zbog natpisa na jednom portalu nakon kojeg je počeo primati prijetnje navijača, došao je u press salon i izrazio nezadovoljstvo. Naime, pisalo se da je Mikanović udaljen iz prve momčadi zbog nezalaganja, no ipak se radilo o ozlijedi mišiča.

- Tko je to pisao? - vikao je Mikanović.

- Mikanović ima problem s mišićem i nema veze da je on bio nediscipliniran. On radi najbolje što može, što se njega tiče ozljeda je jedini razlog što nije bio danas u kadru - objasnio je na pressici poslije utakmice trener Jure Ivanković.

VEZANI ČLANCI:

- Zbog čega sam izostavio Dialla i Sahitja? Pokušavamo uvesti standarde ponašanja i neke stvarti koje su važne za funkcioniranje kolektiva, da se svi pridžavaju istih pravila. To je intrerna stvar, oni su udaljeni za ovu utakmicu i od utorka se vraćaju u momčad - otkrio je strateg bijelih. 

- Savršena taktička utakmica moje momčadi. Sve što smo dogovorili, prenijeli smo na teren. Hajduku smo jako malo dopustili iz igre, pokušali su preskakanjem igre, ali nisu uspjeli. Čestitam mojim igračima, odlično su odigrali. Hajduk? Vidio sam da su moji igrači bili vrhunski, vidio sam odličan Varaždin, a ne slabi Hajduk - rekao je zadovoljni trener gostiju, Nikola Šafarić. 

Komentara 6

Avatar white socks
white socks
21:37 05.05.2024.

Mikanović je na svakoj utakmici zaslužio barem dva žuta kartona, samo su mu suci gledali kroz prste.

KU
Kujttim
21:23 05.05.2024.

Ovo je samo uvod u totalni raspad. Boljeg predsjednika od Jakobušića neće naći, kao što neće naći niti boljeg trenera od Ivana Leke. Hajduku bi bilo najpametnije vratiti Tramezzanija, jer će Tramezzani napraviti dobru selekciju, ima autoritet, znati će pobijediti 1-0 na Poljudu slabije momčadi i polako će vratiti stabilnost u svlačionicu. Dakle, jedina šansa za Hajduk je Tramezzani jer ako krenu eksperimentirati s trenerima, slijedeće će godine Hajduk biti 4. ili 5. s 25 bodova zaostatka za Dinamom.

KU
Kujttim
08:40 06.05.2024.

Osnovni problem Mikanovića je da se ne zna nositi sa stresom. U napadačkom dijelu igre pokazuje anksioznost, to se vidi kod svake malo kompliciranije situacije gdje ga je strah od greške. U obrani iz te anksioznosti pokazuje impulzivnost i nekontroliranu agresiju. U poluvremenu i na kraju utakmice, prvi je koji će povesti momčad pod sjevernu tribinu gdje ga Torcida vrijeđa na osobnoj razini. Dakle, rob je, Torcidina pudlica. I što sad on hoće? Zbog anksioznosti, nekontolirane agresivnosti, vlastite nemoći i ropstva dijeliti lekcije novinarima? Pa ne treba mu to. Neka liječi mišić, ne mora odigrati više niti jednu utakmicu u Hajduku, eure će dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije