Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodan Jurišić

Bivši bubnjar legendarne grupe moli za pomoć: 'Ostao sam bez svega, bolestan sam i živim bez struje i vode'

Foto: Facebook screenshot
1/4
27.04.2024.
u 13:18

Srpski glazbenik Slobodan Jurišić, nekadašnji bubnjar YU grupe, našao se u teškoj financijskoj situaciji, a sve je objasnio emotivnom porukom na Facebooku.

Srpski glazbenik Slobodan Jurišić, nekadašnji bubnjar YU grupe, rastužio je obožavatelje objavom koja se proširila društvenim mrežama. Naime, glazbenik se našao u teškoj financijskoj situaciji, a sve je objasnio emotivnom porukom na Facebooku. 
- Bio sam bubnjar 50 godina. Svirao sam s Točkom, u YU grupi, s Cukićem… Živim u kući bez struje i bez vode u Perlezu. Uslijed nesretnih okolnosti, ostao sam bez svega. Ukrali su mi novce od prodanog stana, pa sam sada prepušten na milost sugrađana. Sam sam i bolestan. Svaka pomoć bi mi značila. Zamolio bih sve dobre ljude koji žele pomoći novčanom donacijom - napisao je prije nekoliko dana, a obožavatelji su mu u komentarima slali poruke podrške. 

Srpski portal Blic potom ga je posjetio u njegovom domu i objavio fotografije teških uvjeta u kojima živi. Njima je otkrio i što se točno dogodilo.
- Prošao sam pakao. Prodao sam stan u Zemunu, stan je imao 20 kvadrata. Jedan vikend sam otišao kod prijatelja na slavu i ukrali su mi sve novce, 19 tisuća eura koji su mi bile u stanu. Nisam ih odnio u banku. Za te novce sam mogao kupiti kuću, auto - rekao je. 

- Ovdje samo sad kao neki pas. Živim u kući gdje nema struje ni vode, zovu me prijatelji, uplaćuju ljudi, ne znam kako će biti - dodao je. 

VIDEO Baby Lasagna na zagrebački aerodrom prije odlaska u Švedsku došao u Neveri

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije