Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prati ga više od 100.000 ljudi

Baby Lasagna se javio fanovima na Instagramu: 'Nisam mogao ni zamisliti da će se ovo dogoditi'

Malmo: Baby Lasagna sa svojim timom odlazi iz hotela na probu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/31
09.05.2024.
u 09:21

Marko je gledao snimke svog nastupa iz prve polufinalne večeri pa se obratio direktno svojim fanovima. Poručio je kako mu je ostvarenje snova bio trenutak kada je vidio da cijela Arena Malmö pleše i pjeva s njim u isti glas.

Glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, oglasio se na Instagramu. Marko je gledao snimke svog nastupa iz prve polufinalne večeri pa se obratio direktno svojim fanovima. Poručio je kako mu je ostvarenje snova bio trenutak kada je vidio da cijela Arena Malmö pleše i pjeva s njim u isti glas. 

"Sjećam se kad  sam pisao Rim Tim Tagi Dim u svojoj maloj sobi. Nisam mogao ni zamisliti da će se ovo dogoditi. Još uvijek imam osjećaj kao da je ovo nečiji tuđi život. Hvala vam za ovaj trenutak, ovo je bilo ostvarenje snova. Zauvijek hvala", napisao je Purišić na Engleskom. Trenutačno ga na društvenoj mreži Instagram prati više od 100.000 ljudi. 

Foto: Instagram

Inače,  na eurovizijskim kladionicama šanse za pobjedu našeg predstavnika Baby Lasagne porasle su na 41 posto. Njegova najveća konkurencija, predstavnik Švicarske Nemo sada ima 18 posto šansi za pobjedu. Predstavnice Ukrajine koje su u utorak osigurale prolaz u finale na trećem su mjestu na kladionicama i njihove šanse iznose osam posto, dok je predstavnica Italije Angelina Mango pala na peto mjesto i sada ima šest posto šansi. Prešišala ju je Irska koju predstavlja Bambie Thug, nebinarna osoba s jednim od najšokantnijih nastupa ove Eurovizije. Baby Lasagna je nakon prolaska u polufinale na konferenciji za medije, održanoj nakon prve polufinalne večeri, rekao kako se ne opterećuje kladionicama. 

Malmo: Baby Lasagna sa svojim timom odlazi iz hotela na probu
1/58

- Osjećam se isto kao i prije nego što su Nemo stigli na vrh. To su samo brojke, i kako bi Kobe rekao:  'Posao nije gotov'. Još nije gotovo - skroman kao i uvijek je bio Baby Lasagna. Novinari su mu prenijeli i kako je cijela Hrvatska sada u euforiji te kako društvene mreže gore od pohvala i komentara nakon njegovog prolaska u finale, a Baby Lasagna se na konferenciji osvrnuo na svoj nastup na eurovizijskoj pozornici i rekao je kako je bio zadovoljan. Nama je u utorak rekao:

VEZANI ČLANCI:

- Jako sam sretan što smo se svidjeli publici i što smo osigurali prolazak u finale. Nastup na velikoj pozornici i pred prepunom Arenom novo je iskustvo koje ću sigurno pamtiti. Iskreno jedva čekam ponoviti nastup u subotu, u finalu. Hvala svima na podršci! - rekao nam je Marko Purišić.

Nakon njegovog nastupa društvene mreže su se užarile od komentara i svi ga ističu kao pobjednika, ali Marko se ne zanosi time i smireno čeka svoj nastup u finalu koje će se održati ove subote. S njim će u finalu biti i naši susjedi Slovenija i Srbija te Portugal, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Irska i Luksemburg. Danas u 21 sat se održava i druga polufinalna večer nakon koje ćemo saznati deset ostalih finalista. 

VIDEO Baby Lasagna nastupio u Euro fans Clubu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije