Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je nevjerojatno!

Šanse na kladionicama opet su nam porasle, a evo što se još promijenilo, nitko to nije očekivao

Malmo: Baby Lasagna na tirkiznom tepihu privukao poglede u outfitu s tabletićem
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/38
09.05.2024.
u 08:43

Predstavnice Ukrajine koje su u utorak osigurale prolaz u finale na trećem su mjestu na kladionicama i njihove šanse iznose osam posto, dok je predstavnica Italije Angelina Mango pala na peto mjesto i sada ima šest posto šansi. Prešišala ju je Irska koju predstavlja Bambie Thug, nebinarna osoba s jednim od najšokantnijih nastupa ove Eurovizije

Na eurovizijskim kladionicama šanse za pobjedu našeg predstavnika Baby Lasagne porasle su na 41 posto. Njegova najveća konkurencija, predstavnik Švicarske Nemo, sada ima 18 posto šansi za pobjedu. Predstavnice Ukrajine koje su u utorak osigurale prolaz u finale na trećem su mjestu na kladionicama i njihove šanse iznose osam posto, dok je predstavnica Italije Angelina Mango pala na peto mjesto i sada ima šest posto šansi. Prešišala ju je Irska koju predstavlja Bambie Thug, nebinarna osoba s jednim od najšokantnijih nastupa ove Eurovizije. Baby Lasagna, nakon prolaska u polufinale, na konferenciji za medije, održanoj nakon prve polufinalne večeri, rekao je kako se ne opterećuje kladionicama. 

Foto: Screenshot

– Osjećam se isto kao i prije nego što je Nemo stigao na vrh. To su samo brojke, kako bi Kobe rekao: ''Posao nije gotov.'' Još nije gotovo – skroman, kao i uvijek, bio je Baby Lasagna. Novinari su mu prenijeli i kako je cijela Hrvatska sada u euforiji te da društvene mreže gore od pohvala i komentara nakon njegova prolaska u finale, a Baby Lasagna na konferenciji se osvrnuo na svoj nastup na eurovizijskoj pozornici i rekao je kako je bio zadovoljan. Nama je u utorak rekao:

Malmo: Baby Lasagna na tirkiznom tepihu privukao poglede u outfitu s tabletićem
1/58

– Jako sam sretan što smo se svidjeli publici i što smo osigurali prolazak u finale. Nastup na velikoj pozornici i pred prepunom Arenom novo je iskustvo koje ću sigurno pamtiti. Iskreno, jedva čekam ponoviti nastup u subotu, u finalu. Hvala svima na podršci! – rekao nam je Marko Purišić.

VEZANI ČLANCI:

Nakon njegova nastupa društvene mreže su se užarile od komentara i svi ga ističu kao pobjednika, ali Marko se ne zanosi time i smireno čeka svoj nastup u finalu koje će se održati ove subote. S njim će u finalu biti i naši susjedi Slovenija i Srbija te Portugal, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Irska i Luksemburg. Danas u 21 sat održava se i druga polufinalna večer nakon koje ćemo doznati deset ostalih finalista. 

VIDEO Baby Lasagna nastupio u Euro fans Clubu

Komentara 4

PH
Petar_Hranic
09:12 09.05.2024.

Kakva nebinarna osoba, to ne postoji, to je u kategoriji ravnozemljaštva. Sad ste i vi počeli propagirati te gluposti. Čovjek, homo sapiens, kao i svi ostali sisavci, je ili muško ili žensko. Svi smo mi binarni. Dosta više pranja mozga izmišljotinama i antiznanstvenim nebulozama.

Avatar Semper5
Semper5
09:46 09.05.2024.

Irska je užas. Osim što se promoviraju nešto što je većini ljudi neprihvatljivo i sama pjesma je totalno bez veze, uopće ne znam kako su to poslali Irci. Marko je tračak nade za zdrav razum i dobar glazbeni ukus, sretno Marko.

Avatar Provokator1
Provokator1
12:16 09.05.2024.

Nadam se samo da se neće ići na ruku iznimno jakom transrodnom i LGBT lobiju tj da će švicarska pjesma pregaziti sve kao plitak potok. Prostora za manipulaciju ima jer smo vidjeli i sami da nitko nije prezentirao nikakve konkretne brojke niti dokazao prolaznost što se tiče glasova za pjesme. Samo su pročitane one koje idu dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije