Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SENZACIJE

Život joj se raspao nakon osvajanja Wimbledona: Ostavio ju je muž, uzeo joj je i mačku

WTA 500 - Stuttgart Tennis Grand Prix
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/2
24.04.2024.
u 10:50

"U Americi sam saznala da mu više nije dobro pa sam ga svakako željela ponovno vidjeti i pozdraviti se s njim. Jako mi je drago što sam stigla na vrijeme", rekla je Marketa Vondroušova o svome odlasku iz Indian Wellsa kako bi po posljednjih put vidjela djeda

Prošlogodišnjoj osvajačici Wimbledona, Marketi Vondroušovoj (24), život se u kratkome vremenu okrenuo naglavačke. U srpnju 2023. napravila je senzaciju kada je postala prva tenisačica koja je osvojila ovaj prestižni turnir, a da nije bila nositeljica. Čehinji je to bio prvi Grand Slam naslov u karijeri. Četiri godine prije toga ušla je u finale Roland Garrosa. Međutim, u njen život je nakon najvećeg slavlja u karijeri krenuo silaznom putanjom.

Trenutno je u tijeku razvod sa suprugom i bivšim tenisačem Štepanom Šimekom. Zajedno su bili od 2016. godine, a zaručili su se pet godina kasnije. Nakon nešto više od godine dana braka, Šimek je odselio iz obiteljskog doma i sa sobom uzeo njihovu mačku. Vondroušova je objasnila kako ju je to dodatno potreslo.

VIDEO Ivanišević ostaje bez ozbiljnog bogatstva. Ovo su plaća i bonusi koje je zarađivao kod Đokovića

"Definitivno nisam sretna u posljednjih nekoliko tjedana. Moj brak sa Štěpánom završio je prije nekoliko tjedana, prekinuli smo. On se odselio s mačkom. Jednostavno nam nije išlo. Nije bilo ono što smo oboje zamišljali pa smo se dogovorili da više nećemo biti zajedno. Sada formalno rješavamo razvod, sve smo već dogovorili", rekla je za portal Blesk.

Povrh toga, češka se tenisačica ranije vratila s turnira u Indian Wellsu da bi bila s djedom koji se liječio od raka i bio na samrti. Nekoliko dana nakon njenog povratka iz Kalifornije, preminuo je.

"U Americi sam saznala da mu više nije dobro pa sam ga svakako željela ponovno vidjeti i pozdraviti se s njim. Jako mi je drago što sam stigla na vrijeme. On je i dalje osjećao da smo povezani. Moj djed je bio osoba koja je stajala na samom početku moje teniske karijere, bio je tu za sve važno. Bez njega nikada ne bih postigla ovo što sam napravila u svojoj karijeri", ispričala je tenisačica.

GALERIJA Alcaraz u finalu srušio Đokovića i osvojio svoj prvi Wimbledon

WTA 500 - Stuttgart Tennis Grand Prix
1/56

Komentara 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
10:22 25.04.2024.

Je li uspjela sresti mačku? Pitanje na nivou lošeg članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije