Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brakorazvodna parnica

Ella Dvornik nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak': Oboje podijelili dojmove

Pula: Nastavak brakorazvodne parnice Elle Dvornik i Charlesa Pearce na Općinskom sudu
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/12
23.04.2024.
u 20:03

Ella Dvornik na društvenoj mreži Instagram podijelila je dojmove s brakorazvodne parnice, a i našalila se. Charles Pearce je također objavio fotku na istoj mreži

Influencerica Ella Dvornik i Britanac Charles Pearce danas su ponovno bili na Općinskom sudu u Puli, a kao i ranije oboje su došli u pratnji svojih odvjetnika. Influencerica je nakon današnjeg ročišta pronašla način da iz razvoda, koji rješavaju na sudu izdvoji detalj i time nasmije svoje pratitelje na društvenoj mreži Instagram. 

Uz fotografiju na kojoj njezin odvjetnik pod rukom nosi podeblji snop dokumentacije napisala je 'Balenciaga torba'. Ispod fotki dodala je kako njezin odvjetnik nosi najskuplju torbicu. Mnogi su primijetili da se šali, pa su se i oni nastavili šaliti u komentarima. 'Slažem se, jedna je to od najskupljih torbica', 'Ovo je skuplje od bilo koje torbice', pisali su neki u komentarima.

Dok je Ella današnji dan 'okrenula' na šalu, njezin uskoro bivši suprug, Charles Pearce je na svom Instagramu profilu podijelio fotku sa svojom odvjetnicom. - Ne s bilo kojom odvjetnicom, već mojoj zvijezdom - napisao je Charles i dodao tri emotikona srca. 

Podsjetimo, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik nedavno je javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Par je živio u Balama u Istri s dvije kćeri, šest godina starom Balie Dee i tri godine mlađom Lumi Wren. Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Pula: Nastavak brakorazvodne parnice Elle Dvornik i Charlesa Pearce na Općinskom sudu
1/12

 

"Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine poslije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu", napisala je na Instagramu kći Dine i Danijele Dvornik 2017. godine kada im je na svijet stigla prva kćerkica Balie Dee. Par je tada bio na glasu kao jedan od omiljenih 'it' domaćih parova, rado viđeni gosti raznih manifestacija, a influencerica je uspješno, unatoč majčinstvu i obvezama, gradila svoju karijeru. Trenutak koji ih je još jednom silno razveselio jest dolazak njihove druge kćerkice Lumi Wren 2020. godine. Osim što se prati svaki njezin korak na društvenim mrežama, Ella se odnedavno ozbiljnije upustila i u glazbene vode projektom Alterella.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Komentara 4

ZA
zagabria5
22:45 23.04.2024.

Ella se u to izgleda upustila iskreno, ali Charlesu se čini se nije dopalo influencanje i potezanje po medijima. Ipak je on gospon u godinama

AK
Aka
22:11 23.04.2024.

Onak kad ju iskreno pogledaš, nije baš imala puno sreče s obitelji. Nadam se da će sa djecom bolje proči, a i hoće ako shvati da su joj one jedino pravo blago.

KI
kingtom
11:18 24.04.2024.

Država treba uvesti porez od 35 na imovinu koja ide u postupak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije