Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Rakitić o mogućem dolasku u Hajduk: Imam posebnu vezu, Split je moj grad... Nikad se ne zna

Split: Poznati na utakmici Hrvatska - Rusija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
17.04.2024.
u 12:29

- Ali sve to što sada vidim, kao što se vratio Perišić i svi ostali, je jako dobro. U svemu što mogu pomoći Hajduku i hrvatskom nogometu, rado ću učiniti. Ako to ne može biti na travnjaku, možda bude s neke druge pozicije. Uvijek ću biti na raspolaganju.

Ivan Rakitić nogometaš je s fantastičnom karijerom i bivši hrvatski reprezentativac. Nekadašnji veznjak Barcelone danas igra u Saudijskoj Arabiji, a dobio je pitanje o mogućem dolasku u Hajduk.

- Imam posebnu vezu s Hajdukom, to je sasvim jasno. Split je na neki način moj grad, a Hajduk je uvijek tu uz mene. Što će biti, to ne znam. Sigurno je sada dosta teže da odem tamo kada sam sada otišao u Saudijsku Arabiju, ali nikad se ne zna. Teško je sada nešto reći - rekao je Rakitić za Zagreb.info i dodao:

- Ali sve to što sada vidim, kao što se vratio Perišić i svi ostali, je jako dobro. U svemu što mogu pomoći Hajduku i hrvatskom nogometu, rado ću učiniti. Ako to ne može biti na travnjaku, možda bude s neke druge pozicije. Uvijek ću biti na raspolaganju.

Navijači Dinama zazivaju povratak Luke Modrića.

- To će prije svega Luka najbolje znati za sebe i svaki potez Luke će biti dobar, dobro promišljen i fantastičan. Tako da nemam nikakve sumnje u to da on zna što treba. Da bi bilo fantastično za hrvatski nogomet i za sve, to je sasvim jasno. Bilo bi nešto nevjerojatno.

U rujnu 2020. godine se oprostio od hrvatske reprezentacije.

- Ma najgore je gledati. To je katastrofa. To skačeš pa se znojiš... To je najgore, to je daleko daleko najgore. Otkada sam se ostavio reprezentacije, najgore je da moram upaliti televizor da pogledam utakmicu. Ali dobro, kakvo je tako je. I dalje nas čine ponosnima dečki.

 
Ključne riječi

Komentara 3

BS
Berekin ST
13:08 17.04.2024.

Bilo bi lipo da dodje u Hajduk, da Modric dodje u dinamo, da Perisic ostane ali koliko je to realno... nije to radi njihovog doprinosa na terenu koliko da budu uzor mladjima. U hrvatskim klubovima prvenstveno je problem upravljanja i skautiranja.

OS
osijek68
17:28 17.04.2024.

Rakitic o dolasku u Hajduk: Nikad se ne zna, ali jos sam premlad za Hajduk, nemam ni 40. A nisam ni nogu slomio. Vidjet cemo, tko zna

Avatar argus100
argus100
13:10 17.04.2024.

Hah, nada umire posljednja. Mislim da bi im najbolje bilo okupiti u klub repku iz 98.I oni bi bili bolji od današnjeg sastava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije