Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
412 ODABRANIH

U Dinamu odlučili što će s ulaznicama za derbi na Rujevici: 'Postigli smo dogovor...'

Gorica i Dinamo sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/2
29.04.2024.
u 13:45

- Ove sezone svjedoci smo sjajne podrške BBB-a, ne samo na domaćim već i na gostujućim utakmicama - objavili su iz Dinama

Ove nedjelje od 19.30 sati na rasporedu je veliki derbi između Rijeke i Dinama na Rujevici. Utakmica 33. kola HNL-a mogla bi biti odlučujuća u borbi za naslov prvaka. Dinamo je nakon slavlja protiv Varaždina iskoristio kiks Rijeke koja je kasnije poražena od Lokomotive i zasjeo na prvo mjesto ljestvice s bodom više od Riječana.

U početku tjedna velikog derbija, Dinamo je na svojim službenim stranicama objavio informaciju da će na južnu tribinu Rujevice, u "kavez" moći doći tek 412 navijača Dinama.

- Nastavno na mali broj dostupnih ulaznica, GNK Dinamo je postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti sve ulaznice koje će oni otkupiti i raspodijeliti među sobom. Ove sezone svjedoci smo sjajne podrške BBB-a, ne samo na domaćim već i na gostujućim utakmicama. Njihovom podrškom rušili smo rekorde posjećenosti stadiona u Kranjčevićevoj i Velikoj Gorici, a u težim danima svi zajedno izborili nekoliko krucijalnih pobjeda - naveli su na stranicama Dinama.

- Uvjereni smo u stopostotnu podršku naših navijača i vjerujemo da s njihovom gromoglasnom podrškom tijekom svih 90 minuta možemo ostvariti novu, sedmu prvenstvenu pobjedu u nizu - stoji na web-stranici aktualnog hrvatskog prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije