Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAMPING VILE, BAROVI, AQUAPARK...

FOTO More s tri strane, privatni bazeni i pet zvjezdica: Hrvatska ima novi luksuzni kamp, prvi gosti već su stigli

kamp na Pagu
Foto: Aminess Avalona Camping Resort
1/4
29.04.2024.
u 13:29

Aminess Avalona Camping Resort ima čak 180 bazena, a na vrhuncu sezone zaošljavat će 170 radnika

Paški turizam bogatiji je za luksuzini kamp. U Povljani otvoren je Aminess Avalona Camping Resort s pet zvjezdica. Prvi gosti stigi su protekli vikend. Projekt je vrijedan 55 milijuna eura, smještajni dio je u potpunosti završen, a radovi na dodatnim sadržajima su u završnoj fazi. Goste dočekuje tristotinjak parcela veličine sto i dvjesto četvornih metara, na području okruženom morem s tri strane od kojih su 32 luksuzne parcele s privatnim bazenom. Kamp ima i 30 glamping vila te 232 mobilne kućice, a posebna značajka kampa je ukupno čak 180 bazena, od kojih, i ranije spomenutih 32 bazena uz luksuzne parcele u prvom redu do mora, 118 uz mobilne kućice te 30 uz glamping vile.

- Aminess Avalona Camping Resort je među šest kampova u Hrvatskoj s prestižnih pet zvjezdica, potvrđujući svoju izvrsnost prema visokim zahtjevima ADAC standardima. Otvorenjem Avalone, Aminess nastavlja proširivati svoj portfelj ulaganjem u objekte visoke kategorije, pružajući istovremeno poticaj razvoju i unapređenju lokalne turističke i ugostiteljske ponude na otoku  - ističe Mladen Knežević, član uprave u Aminessu.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, uz restorane, u kampsu predviđeni i barovi, slastičarnica, pekarnica te supermarket. Osim u gourmet ponudi, gosti će ovog ljeta uživati i u teniskim terenima, teretani na otvorenom, bogatim animacijskim programima, te u aquaparku s pet velikih tobogana. Kamp će vansezone zapošljavati sto, a u špici čak 170 radnika.

- Ponosni smo i sretni otvaranjem Aminess Avalona Camping Resorta koji je u mnogočemu - od arhitekture, krajobraza pa sve do popratne ponude i zabavnih sadržaja, poeeban. Ne sumnjamo da će upravo Avalona uskoro postati omiljeno ljetovalište za obitelji, ali i vlasnike kućnih ljubimaca za koje smo također osigurali vrhunsku ponudu i sadržaj - poručuje direktorica kampa Tatjana Glamatović.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
17:52 29.04.2024.

Ovo je prvi puta da se na otoku "mjesećeve panorame" vast kamen zamjeni necim ugodnim za zivot. Unatoč takvom uspjehu , uvijek ce biti Hrvata koji ce i to kritizirati iako mozda nikad nisu vidjeli ili zivjeli na otoku Pagu.

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
08:28 30.04.2024.

Bolje bi bilo da proizvode nešto naprimjer azbest ili da se narodu pusti da divlje gradi a ne ovaj neki glamping. Pih to neće nitko a turizam će nam ionako ove sezone propasti. Najkasnije iduče ili za 5-6, najnaj za 10-15 godina.

ME
MenKa
17:23 29.04.2024.

Nema Hrvatska ….uz betonizaciju eto i glampingizacije, komad po komad obale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije