Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKI PROBLEMI

Livaja nije igrao gotovo mjesec dana. Trener otkrio što se s njim događa

Split: Hajduk i Dinamo susreli se u 28. kolu  SuperSport HNL-a
Foto: Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/4
24.04.2024.
u 13:34

Ove je sezone Livaja prikupio 30 nastupa u dresu Hajduka uz 12 golova i četiri asistencije. Slabija golgeterska forma, osobito u drugom dijelu sezone, osjetila se na rezultatima Hajduka

Ove subote Hajduk u 19.10 na Poljudu dočekuje Rudeš. Nakon serije od pet poraza, čime su ispali iz utrke za naslov prvaka i ispustili priliku da obrane naslov u Kupu, bijeli su svladali Slaven Belupo. U 32. kolu imaju dobru priliku da upišu još jednu pobjedu. Splitska momčad trenutno ima zadatak privesti sezonu kraju i ući u pripreme za iduću. Pritom moraju dovesti novog predsjednika, trenera i sportskog direktora, kao i pojačanja na samome terenu.

Ono što ih je dodatno oslabilo bili su izostanci kapetana i najboljeg igrača Marka Livaje. Tijekom utakmice protiv Dinama u 28. kolu Hrvatske nogometne lige uhvatio se za koljeno pa u bolovima izašao iz utakmice. Bio je prisiljen propustiti tri susreta, one protiv Rijeke, Osijeka i Belupa. Pomoćni trener Hajduka je za Hajduk Digital TV otkrio u kakvom je stanju zvijezda bijele momčadi.

VIDEO Hajduk se raspao u tri dana, tako se klub ne vodi

"Trebalo nam je malo više oporavka nakon dugog puta iz Koprivnice. Danas ćemo trenirati na širem terenu kako bismo pohvatali dimenzije terena, da se igrači rastrče i dobiju dojam utakmice. Zdravstveni bilten se pomalo poboljšava. Danas bi se treningu trebao priključiti Marko Livaja, polako ćemo ga vraćati u trenažni proces, ne želimo ništa riskirati. Nadam se da će do utakmice zdravstveni bilten biti još i bolji", rekao je Goran Milović.

Ove je sezone Livaja prikupio 30 nastupa u dresu Hajduka uz 12 golova i četiri asistencije. Hajduk s 58 bodova trenutačno drži treće mjesto. Borbu za četvrto mjesto vode Osijek i Lokomotiva s 45, odnosno 44 boda. Rudeš je uvjerljivo zadnjeplasirana momčad s 23 boda zaostatka za pretposljednjim Slaven Belupom. Utakmica će se igrati na praznom Poljudu koji je za gledatelje zatvoren zbog nereda koji su izbili nakon utakmice s Dinamom u polufinalu Kupa.

GALERIJA Hajduk svladao Slaven Belupo (1:0) i prekinuo dug niz poraza

Split: Hajduk i Dinamo susreli se u 28. kolu  SuperSport HNL-a
1/12

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
23:03 24.04.2024.

Šteta ! Tako puno nadaren, a toliko malo zainteresiran za ozbiljan rad.

ID
Ivo_didin
20:15 24.04.2024.

Livaja ima zdravstvenih problema ... Jako ga boli poviš koljena, malo livo od desnog i malo desno od livog ... ¨Taman tu!

BU
burza
14:38 24.04.2024.

Netko mora konobariti u restoranu kad nema radne snage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije