Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIKS

VIDEO Najskuplji igrač Hajduka svih vremena zabio autogol, pogledajte ga

16-godišnji Luka Vušković debritirao za Hajduk protiv Dinama
Marko Lukunic/PIXSELL
19.04.2024.
u 19:37

Vuškovićev transfer bit će težak 13.8 milijuna eura, a nakon što završi aktualna sezona, vjeruje se da će Hajduk i Tottenham u zajedničkom dogovoru pronaći mu privremeni angažman za sljedeću sezonu

Luka Vušković će biti igrač koji će potpisati najunosniji transfer u povijesti Hajduka. Ovaj je 17-godišnji stoper već predstavljen kao novi igrač londonskog Tottenhama, ali to će postati tek 1. srpnja 2025. godine, odnosno u prijelaznom roku u kojem će imati 18 godina. Vušković je nominalno dakle, i dalje igrač Hajduka, a ovu sezonu igra na posudbi u poljskom Radomiaku.

A Radomiak je ovoga petka igrao dvoboj 29. kola poljskog prvenstva u gostima kod Korone u Kielceu. Dvoboj je završio rezultatom 4:0 za domaćine, a prvi pogodak na utakmici pao je u 19. minuti. Njega je, na žalost, potpisao upravo Vušković, bio je to autogol. Vušković ove sezone ima 10 odigranih utakmica za poljsku momčad u kojima je postigao dva pogotka.

VUŠKOVIĆEV AUTOGOL POGLEDAJTE OVDJE

Vuškovićev transfer bit će težak 13.8 milijuna eura, a nakon što završi aktualna sezona, vjeruje se da će Hajduk i Tottenham u zajedničkom dogovoru pronaći mu privremeni angažman za sljedeću sezonu, nakon koje će, u srpnju 2025. službeno preći u Tottenham.

Standings provided by Sofascore
 
Ključne riječi

Komentara 2

DE
Dex
22:50 19.04.2024.

prvo je bilo tri milijuna pa sedam a sada je već 13,5 ... sutra će biti 25 milijuna?

HO
homofobic
01:14 20.04.2024.

Na cijeni se dobiva golovima! Za godinu dana statistika ce kazati koliko golova a u ciju mrezu - to ce se vec davno zaboraviti. Gol , pa tako, ne bas narocit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije