Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER FENERBAHČEA

'Uplakani Livaković tresao se od bijesa, potrčao je prema meni i zagrlio me. Obitelj je na nogama'

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
25.03.2024.
u 13:33

Sada se oglasio i trener Fenerbahčea Ismail Kartal koji je otkrio jednu situaciju s našim Livijem.

Turski velikan je navodno razmišljao o napuštanju turske Superlige nakon velikog incidenta i napada na našeg vatrenog  Dominika Livakovića na gostovanju protiv Trabzonspora. Na ljestvici se nalazi na drugom mjestu sa 79 bodova te s Galatasarayom vodi borbu za titulu prvaka. Turci su pisali da Fener želi selidbu u zapadnu Europu, spominjala se opcija odlaska u Italiju, Francusku, Nizozemsku i Belgiju.

GALERIJA Turci otkrili pozadinu Livakovićeve drame

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/5

Sada se oglasio i trener Fenerbahčea Ismail Kartal koji je otkrio jednu situaciju s našim Livijem.

- Livaković je znao da je pogriješio kod gola, potrčao je prema meni i stidljivo me zagrlio. Bio bi slomljen da smo izgubili. Tresao se od bijesa, bio je uplakan, pa sam i ja njega zagrlio. Kao da mi je htio reći: 'Sram me, ali pobijedili smo.' Kada sam krenuo prema centru, susreo sam trenera Trabzonspora (Abdullah Avci, op. a.). Ponašao se kao gospodin, rekao je: 'Čestitam na pobjedu. Biste li odveli igrače u svlačionicu? - rekao je Kartal.

 

 

VEZANI ČLANCI:

- Rekao sam OK, okrenuo se i vidio igrače kako slave. U tom je trenutku maskirani lik uletio na teren. Počeo je kaos i rekao sam igračima da idemo unutra. Netko je napadao mog igrača, imao je nekakav veliki predmet. Da je moj igrač pritom ozlijeđen i da mu je završena karijera, tko bi bio kriv? - smatra trener Fenera. 

- Livaković je jako emotivan dečko, on je introvert. Trenutno je s hrvatskom reprezentacijom, razgovarat ćemo kada se vrati. Njegov otac i obitelj su na nogama u Hrvatskoj. Imamo 14 reprezentativaca, tko ima toliko? Unatoč tome, borimo se u Europi i turskom prvenstvu - nadodao je.

Komentara 3

Avatar Bell940
Bell940
14:46 25.03.2024.

Koja spika, nek ih ostavi ako nemogu garantirati sigurnost

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
19:04 25.03.2024.

"Uplakani Livaković tresao se od bijesa...". To je puno logicnije i blize istini od vaseg prvog clanka da se Liva "tresao od straha".

NE
Nemanadimak
13:58 25.03.2024.

Lazu ko navijeni. Livakovic je bio ozlijedjen jos prije nego je sviran kraj! Onaj udarac na kraju je bio bas odvratan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije