Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Važan Dalićev adut propušta Euro! Klub potvrdio ozbiljnu ozljedu

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
08.05.2024.
u 18:40

Hrvat je susret Torina i Bologne bio primoran napustiti u 28. minuti susreta. Iz talijanskog kupa potvrdili su da je riječ o ozbiljnim ozljedama. Prema njihovom pisanju na liječničkom je pregledu utvrđeno kako je ozlijedio tetivu desnog aduktora

Hrvatski reprezentativac i igrač Torina, Nikola Vlašić neće moći nastupiti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje se igra od sredine lipnja zbog ozlijede koju je pretrpio na utakmici Torina i Bologne prošloga vikenda, pišu 24 sata

Hrvat je igru bio primoran napustiti u 28. minuti susreta. Iz talijanskog kupa potvrdili su da je riječ o ozbiljnim ozljedama. Prema njihovom pisanju na liječničkom je pregledu utvrđeno kako je ozlijedio tetivu desnog aduktora.

VIDEO Ostaje li Dinamo na ljeto bez Petkovića? Evo što kažu izvori bliski vođi plavih

Hrvatska se reprezentacija u grupnoj fazi susreće s teškim protivnicima. Skupinu dijele sa Španjolcima, Talijanima i Albancima. Najprije će igrati protiv Španjolske (15. lipnja). Zatim je na redu utakmica s Albanijom (19. lipnja), a prvi dio natjecanja bit će zaokružen pet dana kasnije protiv Italije.

Podsjetimo, težu ozljedu je pretrpio i Ante Budimir kada su mu u utakmici španjolskog prvenstva protiv Valencije napukla rebra. Na sreću iz Osasune su ubrzo obavijestili javnost kako se Hrvat dobro oporavlja i kako bi krajem svibnja ponovo trebao biti u punome treningu. Stoga se Zlatko Dalić može nadati da će biti u punoj spremi za veliko natjecanje.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024
1/13

Komentara 2

XY
XYZ52
20:38 08.05.2024.

Naravno da Vlasic ne treba reprezentaciji. Imamo mi u srednjem redu dobrih igraca za bacanje. Majer i Ivanusec, koji vani strplijvo sjede na glupi za rezerve a "legendarni" srednji red Kova (maneken) - Broz (trkac-rovokopac a manje nogometas) - Luka (mozda moze jos 45 minuta u zestokom tempu) nikad nije bio bolji, kad bi se zezali. Da li cemo proci grupu u kojoj su Italija i Spanjolska? Objektivno, vrlo tesko a mozda i nikako.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
18:40 08.05.2024.

Ima Dalić još dovoljno aduta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije