Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA U FORMULI

Briatore prisiljen napustiti i Queens Park Rangerse?

Flavio Briatore
Reuters
17.09.2009.
u 09:21

Londonski tabloid The Sun piše da bi Flavio Briatore, upravitelj F1 momčadi Renaulta u ostavci, radi skandala oko namještanja utrka mogao biti izbačen iz kluba u kojem ima suvlasnički udio, engleskoga drugoligaša Queens Park Rangersa.

Prema pravilima engleskoga nogometa svaki dioničar ili direktor kluba mora napustiti svoju dužnost ukoliko dobije zabranu bavljenja sportom od nadležnog organa, što bi se Briatoreu moglo konkretno dogoditi u Formuli 1.

Briatore je nedavno dao svoju ostavku na dužnost upravitelja momčadi Renaulta radi afere oko namještanja utrka za Veliku nagradu Singapura prošle godine, zbog čega ga čeka saslušanje na FIA-inom Svjetskom motosport vijeću (WMSC) u Parizu, 21. rujna.

Ukoliko ga WMSC proglasi krivim, Briatore će biti prisiljen prodati suvlasnički udio u Queens Park Rangersima, klubu kojeg je kupio u studenom 2007. godine zajedno s šefom Formule 1 i svojim bliskim prijateljem Berniejem Ecclestoneom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije