Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Jurčević

Tko je DP-ovac koji je rekao 'ne' Andreju Plenkoviću: 'Doveli su ga mrzitelji Hrvatske, to je znanstveno dokazano'

09.05.2024.
u 12:46

Veleizdajnička struktura vlada Hrvatskom, što znači da ne radi za matično društvo koje ih je izabralo, nego za neke druge različite interese koji se nalaze izvan Hrvatske, oslanjaju se na vanjske centre moći, istaknuo je zastupnik Domovinskog pokreta

Komentara 72

Avatar IvanR
IvanR
13:13 09.05.2024.

DP ce na slijedece izbore proci kao Bernadic.

Avatar matan-1
matan-1
13:59 09.05.2024.

Ako nekome sudimo, svakako trebamo poznavati dotičnog. Gosp. Jurčević zaslužuje svaku pohvalu.

BA
Barba56
16:32 09.05.2024.

Postovanje gospodinu Jurcevicu , izgleda da je on jedini shavatio da Plenkovic neda ministarstvo kulture zato sto jos uvijek tajno suradjuje sa SDSS-om . Taj isti SDSS je bio protiv Hasanbegovica na pocetku Plenkovicevog mandata , a zna se i zasto .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije