Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno slavili!

FOTO Mateo Kovačić napokon pokazao atraktivne sestre: Ljepotice su mu velika podrška

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/14
07.05.2024.
u 14:00

Nogometni reprezentativac Mateo Kovačić proslavio je 30. rođendan, a na slavlju su mu se pridružile i atraktivne sestre - Jelena i Katarina

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Manchester Cityja Mateo Kovačić proslavio je svoj jubilarni 30. rođendan. Lijep i važan događaj u njegovu životu nisu propustile ni njegove sestre - Jelena i Katarina. Jubilarna proslava bila je jedna rijetka prigoda u kojima je na društvenoj mreži Instagram Mateo pokazao svoje atraktivne i lijepe sestre. - Sretan rođendan brate - napisala je na svojim Instagram pričama lijepa Katarina. Inače, i Jelena i Katarina mlađe su od Matea, a Katarina pak rijetko objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Mnogi su u nekoliko navrata istaknuli i da je nalik njegovoj supruzi Izabel Kovačić. Katarina je u ljubavnom odnosnu s dečkom Valentinom, a ona je privukla veliku pažnju medija kada se pojavila na tribinama u Katru kad je bila uz bratovu suprugu i njihova sina Ivana. Tada je ponosna teta držala nećaka u naručju, a na Instagramu je tada podijelila i fotografiju na kojoj je Kovačić uzeo u naručje sinčića i uz nju napisala: - Bravo, tata. Na proslavi rođendan svog starijeg brata, bila je i Jelena. Ona se 2018. godine udala za tadašnjeg dečka, a danas supruga Davora Goluba, također u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se sudbonosno 'da' izrekli i Mateo i Izabel. Par ima i dijete, ali datum rođenja i spol nisu poznati javnosti. 

Jelena i Katarina Kovačić su i prave zvijezde na Instagramu i svaka ima više od deset tisuća pratitelja. Međutim, svoje profile drže zaključanima. Na društvenim mrežama možemo vidjeti da su si obje sestre jako dobre sa šogoricom Izabel te su zajedno bile i na skijanju ove godine u Švicarskoj na poznatom i luksuznom skijalištu Saint Moritz.

 

FOTO: Pogledajte kako izgledaju sestre Matea Kovačića

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Izabel i Mateo su par još od 2010. godine. Upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, gdje je ona inače pjevala u zboru. Mateo je u to vrijeme bio ministra, i tako su se njih dvoje zapravo i upoznali. Izabela se zbog lijepoga glasa, ali i stasa isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme. U istoj crkvi su se i vjenčali 2017. godine.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

U listopadu 2020. dobili su sinčića Ivana kojemu je krsni kum bio hvaljeni nogometaš Luka Modrić. Nakon što je postala gospođa Kovačić, Izabel je pod još većim povećalom javnosti, no bez obzira na to, ostala je jednostavna i samozatajna, no obožavatelji na društvenim mrežama uvijek su oduševljeni njezinim objavama, naročito modnim kombinacijama.

 

VIDEO: Baby Lasagna otkrio svoje rituale prije izlaska na pozornicu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije