Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI HDZ-A I DP-A

Domovinski pokret ustrajan: Vlada bez SDSS-a ili neka Plenković ide na nove izbore

29.04.2024.
u 08:50

A ako se Vesna Vučemilović doista obećala HDZ-u, o čemu bruje kuloari, HDZ-u bi, uz nju i 13 zastupnika DP-a nedostajala samo jedna ruka za minimalnu većinu od 76 zastupnika

Komentara 75

MO
MobutuSesseSeko2
09:49 29.04.2024.

Ako bude novih izbora, DP ne bude dobio ni 7 zastupnika.Ja prvi ne budem glasao za njih.Pitanje manjina je pitanje mijenjanja izbornog zakona tj. ustava.A za to treba preko 100 zastupnika u Saboru.Drugo, i na lokalnoj razini Penava surađuje sa srpskim predstavnicima pane vidim gdje je problem? DP mora shvatit da je manjinski partner i biti će adekvatno namiren određenim ministarstvima u vladi. Ali izazivati dodatnu nestabilnost,troškove i trošiti vrijeme na suluda inzistiranja samo im može nastetiti,ne HDZu ili Plenkoviću.

GR
Groteska
10:29 29.04.2024.

Desnica nam opet bude nametala lijevu vladu, svim silama, kao što je i lijevog predsjednika!

DI
DinkoD
10:13 29.04.2024.

DP ce nakon novih izbora nestati.. to vam je bar jasno... malo previse vi mislite da ste neki faktor nakon novih izbora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije