Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEP POTEZ

U Realu pokazali veličinu i poštovanje, odbili su primiti trofej za naslov prvaka Španjolske

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
JUAN MEDINA/REUTERS
07.05.2024.
u 12:46

Čelnici La Lige su u ponedjeljak ujutro kontaktirali Madriđane i priopćili im informaciju da će im pehar za prvaka biti dodijeljen idućeg vikenda na gostovanju protiv Granade, no iz Reala su to odbili

Nogometaši Real Madrida proteklog vikenda su postali prvaci Španjolske po 36. put, ali je klub odbio primiti trofej na idućoj utakmici, što je inače običaj.

Nakon pobjede Kraljevskog kluba protiv Cadiza i poraza Barcelone od Girone, Real je stekao nedostižnu prednost i matematički potvrdio naslov prvaka.

Čelnici La Lige su u ponedjeljak ujutro kontaktirali Madriđane i priopćili im informaciju da će im pehar za prvaka biti dodijeljen idućeg vikenda na gostovanju protiv Granade.

Međutim, Real je odbio primiti trofej. Iz kluba su priopćili da imaju poseban razlog za takav korak. Granada će, po svemu sudeći, u susretu protiv Reala izgubiti prvoligaški status jer četiri kola prije kraja ima čak 11 bodova manje u odnosu na posljednju momčad u sigurnoj zoni, Mallorcu.

VEZANI ČLANCI:

Real je iz poštovanja prema protivniku odbio primiti trofej na ovoj utakmici jer nije želio da navijači Granade u ovim teškim trenucima za njih to gledaju.

Tako će se ceremonija održati u nedjelju u Madridu, dan nakon utakmice, a oko 11 sati ujutro igrači će izići na ulicu i slaviti s tisućama navijača.

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
12:23 08.05.2024.

Gospodski potez! Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije