Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVLJE MU JE NARUŠENO

Slavni nogometaš prolazi kroz pakao: Trpi nepodnošljivu bol, ni lijekovi ne pomažu

LaLiga - Atletico Madrid v Sevilla
SUSANA VERA/REUTERS
24.04.2024.
u 17:15

Bolest je to koja se javlja na licu, uslijed oštećenja moždanog živca. Da, zvuči ozbiljno, a prema dostupnim medicinskim istraživanjima, zaista i jest ozbiljno

Sjajni španjolski napadač Alvaro Morata (31) posljednjih dana muku muči s jednom teškom, a jednako i nesvakidašnjom ozljedom. Točnije, ovo njegovo stanje više bi se moglo nazvati medicinskim problemom s kojim se susreo. Naime, Morati je dijagnosticirana trigeminalna neuralgija.

Bolest je to koja se javlja na licu, uslijed oštećenja moždanog živca. Da, zvuči ozbiljno, a prema dostupnim medicinskim istraživanjima, zaista i jest ozbiljno. Bolest je to koja se manifestira čestom, jakom, ponekad i nepodnošljivom boli na jednoj strani lica koja je oštećena, a može je pokrenuti žvakanje, smijanje, gutanje...

Ima za to lijeka, posebni preparati koriste se kako bi se bol smanjila, a nekad je potrebna i operacija. Kako god, Morata već nekoliko dana ne trenira, a propustio je i ligaški dvoboj protiv Alavesa prošlog vikenda. Veliko je pitanje hoće li se vratiti za sljedeće kolo u kojem Atletico na svom Metropolitanu dočekuje petoplasirani Athletic iz Bilbaoa. Taj bi dvoboj mogao odlučiti i putnika u Ligu prvaka sljedeće sezone, a uspije li se Morata oporaviti, bit će od velike pomoći svojim suigračima.

Inače, Morata je ove sezone u svim natjecanjima za Atletico u 44 utakmice zabio 20 golova. Jasno, Morata bi i ovoga ljeta trebao biti jedna od važnih uzdanica Španjolske na Euru u Njemačkoj. Podsjetimo, upravo je Španjolska prvi protivnik Hrvatske na kontinentalnoj smotri, 15. lipnja u Berlinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije