Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USIKOV MENADŽER

Filip Hrgović senzacionalno dobiva priliku u meču stoljeća? 'Budi spreman uskočiti umjesto Furya'

Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/6
23.04.2024.
u 14:50

Usikov menadžer nije optimističan uoči borbe Furya i Ukrajinca koja se zapravo trebala održati u veljači ali je Fury otkazao zbog ozljede na sparing meču koju mu je zadao Agron Smakici.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović se 1. lipnja ove godine bori se u najvećem meču svoje karijere. U Rijadu će boksati protiv Daniela Duboisa i tako pokušati učvrstiti svoju poziciju u svjetskom boksu. Hrgović ima status obaveznog izazivača za IBF-ovu titulu, a ako Tyson Fury i Oleksandr Usik, tko god pobijedi u 'meču stoljeća' 18. svibnja, aktiviraju klauzulu o revanšu, boksačka organizacija mogla bi im oduzeti IBF pojas pa bi se Hrgović i Dubois borili za naslov u Saudijskoj Arabiji. 

GALERIJA Hrgović iznenada dobiva priliku života?

1/6

Usikov menadžer nije optimističan uoči borbe Furya i Ukrajinca koja se zapravo trebala održati u veljači ali je Fury otkazao zbog ozljede na sparing meču koju mu je zadao hrvatski boksač Agron Smakici. 

VEZANI ČLANCI:

- IBF-ov obavezni izazivač Filip Hrgović će uskočiti kao zamjena ako Fury ponovi ono što je napravio prošlog puta. On se priprema za Daniela Duboisa 1. lipnja, ali mislim da bi umjesto toga treba biti spreman 18. svibnja zamijeniti Furyja. Inače ćemo izgubiti IBF titulu - rekao je Alex Krasjuk.

- To su bili naši uvjeti. Ne vrti se sve oko novca, stalo nam je to ostavštine i slave - zaključio je Krasjuk.

Bit će zanimljivo vidjeti što će Hrgović odlučiti bude li se našao u takvoj situaciji, ali ne sumnjamo da će Filip hrabro prihvatiti spektakularni meč koji se najavljuje već jako dugo vremena u boksu.

Komentara 7

MA
majeltomoguce
15:04 23.04.2024.

I onda izgubi od Usyka i opet je negdje! Ovako ima super ime u vidu Duboisa i ako pobjedi imat će skalpove i njega i Zhilei Zhang, a to mu otvara vrata da naredne 3 borbe odradi protiv najboljiv na svijetu. Ali Fury neće otkazati ovaj meč jer bi morao plaćati ogromne penale, a upravo zbog novaca se i vratio iz mirovine, pa će boksati i sa slomljenom nogom ako treba, a popravak će imati u već dogovorenom uzvratu.

Avatar Behemot
Behemot
08:14 24.04.2024.

Hrgović ima svog protivnika za kojeg se priprema i suludo bi bilo mijenjati ga 5 minuta prije meča i upropastiti 15 godina karijere bez obzira o kakvoj se potencijalnoj nagradi radilo.

Avatar Idler
Idler
15:28 23.04.2024.

Dajte-najte...Usik je malke i niži al prije sveg ljevak ! Sumnjam u ovo jer ni to priprema za roštilj neg duga i ozbiljna priprema za borbu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije