Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje ide na bolje

Domaći glumac završio na infuziji, nosi Schanzov ovratnik: Bojana Gregorić Vejzović sve objavila

Foto: Ivan Šardi za Netflix
1/15
04.05.2024.
u 10:31

Glumica je svog kolegu Amara objavila na društvenoj mreži Instagram, a ono što je zabrinulo publiku je Schanzov ovratnik i infuzija.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović zabrinula je pratitelje na društvenoj mreži Instagram objavama koje se odnose na zdravstveno stanje njezina kolege glumca Amara Bukvića. Naime, Bojana je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako je glumac završio na infuziji, a u sljedećoj ga se objavi može vidjeti pak kako hoda sa Schanzovim ovratnikom. Ni Bojana ni Amar nisu otkrili što se točno dogodilo, ali ipak je glumica naposljetku poručila kako nema razloga za veliku brigu. 

- Naš Amar Bukvić danas dolazi zbog svoje, naše publike. Svi smo dobro, ne brinite. Igramo s veseljem, Amar je dobro, sve je okej - napisala je Gregorić Vejzović, a koja je odmah nakon toga objavila i video u kojem se Amara Bukvića može vidjeti u svečanom odijelu, ali ovog puta bez ovratnika i stalka za infuziju. 

- Evo i dokazi. Amarče, go, go, go! Glumci su neustrašivi, eto - zaključila je simpatična glumica. Podsjetimo, nije tajna da Bukvić radi punom parom, a njega je pak domaća javnost zavoljela i najviše upoznala u seriji "Bibin svijet", a nakon toga uslijedile su i uloge u TV serijama "Najbolje godine", "Ponos Ratkajevih", "Zora dubrovačka", ali i mnoge druge.

 

FOTO Amar Bukvić završio je na infuziji i nosi Schanzov ovratnik

1/5

 

VEZANI ČLANCI:

 

Stalni je član glumačkog ansambla kazališta Gavella od 2011. godine. Dolazi iz glumačke obitelji, a sestra Aida Bukvić je redateljica i izvanredna profesorica na zagrebačkoj ADU. Od 2014. u braku je s PR stručnjakinjom Almom Vukičević Bukvić, a imaju dvoje djece.

 

VIDEO: Baby Lasagna opet je prvi na kladionicama! Ovako stoji njegova konkurencija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije