Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo...

Stručnjak za veze upozorio: Jedna noćna navika mogla bi značiti da vas partner vara!

Shutterstock
23.04.2024.
u 20:33

Istraživanje vodeće britanske web-stranice za izvanbračne veze IllicitEncounters.com otkrilo je da postoji jedna stvar na koju treba obratiti pozornost jer bi mogla ukazivati na to vara li vas partner

Zabrinuti ste da vas partner možda vara? Nitko ne voli biti izigran, ali nažalost ponekad se dogodi. Stručnjaci za spojeve uvijek raspravljaju o znakovima na koje treba obratiti pozornost kako se to ne bi dogodilo. Ali sada, prema anketi vodeće britanske web stranice za izvanbračne veze IllicitEncounters.com, postoji jedan znak na koji treba obratiti pozornost, piše Daily Star. 

 

Naime, ako vaša druga polovica ustaje u čudno doba noći, to bi moglo biti zbog toga što osjećaju grižnju savjesti jer varaju. Oko 52% priznalo je da ima problema sa spavanjem nakon što su započeli aferu.

VEZANI ČLANCI:

 

U međuvremenu, 15% varalica također je rano ustajalo iz kreveta kako bi poslali poruku svom ljubavniku ili ljubavnici. Dakle, ako su budni noću i se bude rano sljedeće jutro, to bi mogao biti znak. Međutim, web stranica je otkrila da 28% njih nije imalo problema sa spavanjem ili su zapravo dulje spavali jer nisu bili "lišeni intimnosti".

Još jedan znak da se vaš partner vara je da se mazi uz vas više nego inače. To može uključivati ​​grljenje, ljubljenje i tako dalje. Nevjerojatnih 57% izjavilo je da su pokazivali dodatnu privrženost svom partneru dok su imali aferu iza njihovih leđa. Christian Grant, iz IllicitEncountersa, rekao je: "Svi mi imamo dnevnu rutinu koje se pridržavamo, tako da kada postoje nestalne i neobjašnjive promjene u toj rutini, obično postoji uzrok iza toga. U konačnici, najvažnije je da pripazite na ponašanje za koje znate da nije u skladu s karakterom. Nemojte to odbaciti kao jednokratnu ili čudnu fazu – nema dima bez vatre."

Iako se varanje može dogoditi u bilo koje doba godine, zanimljivo je da podaci Ashley Madison, kanadske internetske službe za upoznavanje ljudi koji su u braku, pokazuju da je veća vjerojatnost da će se dogoditi oko Noći vještica. Muškarci koji će vjerojatno zalutati u vezi odlučit će se odjenuti kao gusari, a prevarene žene obično nose policijsku uniformu.

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije