Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cirkusni ulični festival

Svi pod mus' na Cu'fus u Samoboru od 16. do 19. svibnja

cu'fus
cu'fus
07.05.2024.
u 09:32

Četiri puna dana u Samoboru će se uživati u predstavama, radionicama cirkuskih vještina, glazbenom programu, prezentacijama...

Cirkuski umjetnici i zaljubljenici u cirkusku umjetnost okupit će se na trinaestom izdanju međunarodnog cirkuskog uličnog festivala Cu'fusa u Samoboru od 16. do 19. svibnja. Program ovogodišnjeg festivala bit će raznovrstan i za sve generacije. Na Trgu Matice Hrvatske, oko kina Samobor i na Trgu kralja Tomislava, posjetitelji će imati priliku uživati u raznim aktivnostima, predstavama i radionicama. Otvorenje festivala koje nosi temu "Cirkosafari" bit će svečano održano u petak, 17. svibnja, s početkom u 19.30 na Trgu kralja Tomislava, a režiju potpisuje Mario Kovač.

Četiri puna dana u Samoboru će se uživati u predstavama, radionicama cirkuskih vještina, glazbenom programu, prezentacijama...
Jedan od istaknutih programa je CirkoKolaž, cirkuski kabaret u kojem će izvođači biti članovi organizacijskog tima festivala. Ovaj kabaret za djecu bit će održan na Trgu Matice Hrvatske u četvrtak, 16. svibnja, s početkom u 11 sati. A najmlađe očekuje i Cu'fusek - dječji program festivala.
Cirkuske ulične predstave namijenjene su publici svih dobnih skupina, a umjetnici koji nastupaju dolaze iz Njemačke, Austrije, Poljske, Srbije i Hrvatske.

Program festivala je besplatan, uz "obaveznu" donaciju u šešir.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije