Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLONE I ZASTOJI

Velike gužve na autocesti i graničnim prijelazima: U tunelu Sv. Rok se sudarila tri automobila

Tunel Sv. Rok, autocesta A1
Foto: Čitatelj
1/2
06.05.2024.
u 18:00

HAK je izvijestio kako je obustavljen promet u tunelu Sv. Rok u oba smjera, a kolona u smjeru Dubrovnika duga je oko dva kilometra dok je ona u smjeru Zagreba dugačka oko četiri kilometra

Na autocesti A1 stvorile su se velike kolone i zastoji u smjeru mora. Naime, promet je preusmjeren preko odmorišta Draganić u smjeru Karlovca, a kod čvora Jastrebarsko su radovi te se vozi uz ograničenje brzine do 60 na sat. Osim toga, skraćene su dužine silazne i uzlazne trake na čvoru Jastrebarsko u smjeru Dubrovnika, piše RTL Danas

Radi nesreće u tunelu Sv. Rok napravio se veliki zastoj na A1 u zoni dvosmjernog prometa u smjeru Zagreba. HAK je izvijestio kako je obustavljen promet u tunelu Sv. Rok u oba smjera, a kolona u smjeru Dubrovnika duga je oko dva kilometra dok je ona u smjeru Zagreba dugačka oko četiri kilometra. Nesreća se dogodila u 15:23 sata u cijevi tunela u smjeru Zagreba, izvijestila je PU Zadarska. Naime, sudarila su se tri automobila te je jedan od čovjek prevezen u bolnicu na pružanje liječničke pomoći radi ozljeda. 

Foto: Čitatelj

Druga prometna nesreća na A1 dogodila se između čvora Skradin i odmorišta Krka na kolniku u smjeru Dubrovnika. Promet se odvija na dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 40 na sat te se vozače poziva na oprez, navode iz HAK-a. Nadalje, pojačan promet je i na mnogim gradskim cestama i obilaznicama, posebno na zagrebačkoj obilaznici Buzin i Zagreb zapad u smjeru Bregane te pojedinim dionicama autocesta i na pojedinim graničnim prijelazima s Srbijom i BiH. 

 

POVEZANI ČLANCI:

Promet se također odvija sporije u područjima radova na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Šapjana, Primoštena i Šibenskog mosta, dok je prometna gužva povećana na cestama izlaza iz Splita. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac kolona osobnih vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo je oko jedan kilometar.

VIDEO Ovo ledi krv u žilama: Tornado uništio zgradu u Nebraski, kamera u automobilu snimila trenutak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije