Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDATORICA

Učiteljica bila u vezi s učenikom (11), zaručnik u šoku: 'Posramljen je i ljut. Ovo nije zaslužio'

ST. CROIX COUNTY
06.05.2024.
u 09:34

Bergmann je bila zaručena za Sama Hickmana i vjenčanje je trebalo biti održano u srpnju, no sada je sve otkazano.

Učiteljica Madison Bergmann (24) završila je u zatvor nakon što je otkriveno kako je bila u vezi s učenikom petog razreda osnovne škole. Prema podacima iz optužnice, roditelji dječaka pronašli su poruke koje su dječak i učiteljica izmjenjivali. Dječakov otac potom je došao u osnovnu školu River Crest s ispisima razgovora, što je potaknulo istragu. Dokumenti su otkrile intimne poruke koje su detaljno opisivale njihove susrete unutar učionice za vrijeme ručka ili nakon škole - uključujući poruke u kojima se dječaku govorilo koliko je uživala dok ju je dodirivao i "ljubio", navodi se u optužnim dokumentima. Policija je pronašla i rukom ispisane bilješke koje je vodila učiteljica.

Bergmann je bila zaručena za Sama Hickmana i vjenčanje je trebalo biti održano u srpnju, no sada je sve otkazano. - Sam je stvarno uzrujan i slomljeno mu je srce. Posramljen je i ljut. Ovo nije zaslužio - kazao je Samov prijatelj za The Post.

VEZANI ČLANCI

Prijatelj je kazao kako je odluka o prekidu vjenčanja bila zajednička odluka. Dodao je kako je njegov prijatelj jako povrijeđen te da je još u šoku što je njegova zaručnica imala vezu s dječakom koji ima samo 11 godina.

- Ne samo da ga je varala, nego i da ga je varala s malim djetetom - rekao je prijatelj.

FOTO Ovo će biti novo središte Zagreba 2026.: Pogledajte kako napreduju 80 mil. € vrijedni radovi

1/39

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije