Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo podrhtavanje

Potres magnitude 3.8 prema Richteru kod Slunja: 'Kratko, ali zatreslo dobro'

EMSC
01.05.2024.
u 19:39

Intenzitet u epicentru procijenjen je na V stupnjeva EMS ljestvice, izvijestila je Seizmološka služba

Seizmografi Seizmološke službe zabilježili su večeras u 19.03 sati prilično jak potres s epicentrom oko 15 kilometara južno od Slunja. Magnituda potresa iznosila je 3.8 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na V stupnjeva EMS ljestvice, izvijestila je Seizmološka služba.

Mnogi su građani, koji su osjetili potres, svoj komentar ostavili na stranici Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC). "Opet drma, ljulja užas", "Tutnjava", "Tresla se voda u čaši", "Slabiji potres", "Treslo jako i kratko", "Kratko, ali zatreslo dobro", pisali su neki. 

 

GALERIJA Znate li koje je najdulje selo u Hrvatskoj? 'Idem k susjedu tamo može značiti i nekoliko kilometara'
1/8
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Sta
Sta
20:05 01.05.2024.

Balkansko područje postalo poligon za ispitivanje modernih tehnologija. Dok se ovi zaigraju u CERN-u odma potresi šibaju.

ZI
ziva___istina
19:52 01.05.2024.

Potresi slave Bljesak.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
20:30 01.05.2024.

Kratko, ali jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije