Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI PUŠTENI NA SLOBODU

Policija otkrila tko je pucao kod Omiša, pretražila mu dom: 'Pronašli smo 354 komada streljiva i marihuanu'

Šibenik: U ranim jutarnjim satima došlo je do pucnjave na Baldekinu
Dusko Jaramaz/PIXSELL
05.05.2024.
u 08:36

Ostale osobe koje su jučer dovedene, njih četiri, puštene su iz službenih prostorija i ne povezuju se s predmetnim kaznenim djelom, javlja policija.

Policija je u poslijepodnevnim satima subote zaprimila dojavu o pucnjavi ispred objekta u mjestu Katuni, nedaleko od Omiša. Policajci su hitno upućeni na lokaciju, gdje su priveli pet osoba koje se dovode u vezu s događajem. Nakon kriminalističkog istraživanja, izvijestila je policija, utvrđeno je tko je pucao, a ostali muškarci pušteni su na slobodu.

"U odnosu na jučerašnji događaj na području Katuna, do sada provedenim mjerama i radnjama utvrđeno je postojanje sumnje da je muškarac jučer, 4. svibnja, oko 15 sati ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, uslijed čega je oštetio osobno vozilo koje on koristi. Muškarac je jučer uhićen i danas se nastavlja kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari", javlja policija.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage doma. Do sada je pronađeno 354 komada streljiva i manja količina marihuane. Na mjestu događaja obavljen je očevid i kriminalističko istraživanje se nastavlja. Ostale osobe koje su jučer dovedene, puštene su iz službenih prostorija i ne povezuju se s predmetnim kaznenim djelom, priopćila je policija.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ovo su najsigurnije zemlje u koje biste mogli pobjeći ako Putin doista pokrene nuklearni rat

Šibenik: U ranim jutarnjim satima došlo je do pucnjave na Baldekinu
1/20
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
12:34 05.05.2024.

Kod miša se uvijek puca i pogiba ratno stanje kad je velik kO miš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije