Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U NOVOM ZAGREBU

Policajac na motociklu prošao kroz crveno: Udario u automobil, teško ozlijeđen prebačen na Sveti Duh

Ilustracija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
28.04.2024.
u 11:37

U prometnoj nesreći policijski službenik teško je ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh

Zagrebačka policija izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Novom Zagrebu, na Aveniji Dubrovnik. "Jučer, 27. travnja oko 10.55 sati u Novom Zagrebu, 25-godišnji policijski službenik Policijske uprave zagrebačke upravljao je službenim motociklom, a kretao se kolnikom Avenije Dubrovnik u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s ulicom SR Njemačke ušao je u raskrižje iako je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svijetlo te je prednjim dijelom motocikla udario u bočnu stranu osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak, a koji se kretao kolnikom Avenije Dubrovnik u smjeru zapada a u trenutku prometne nesreće skretao je u lijevo prema kolniku ulice SR Njemačke za vrijeme dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo za njegov smjer kretanja", naveli su.

U prometnoj nesreći policijski službenik teško je ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh. Mjestom očevida rukovodio je zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Novom Zagrebu.
 

FOTOGALERIJA Svi su zanijemili: Pobjednik maratona ostao nepomično ležati u cilju, odveli ga na nosilima

Ilustracija
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije