Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Karlović: Indija kod kuće je pravi izbor, ostalo je opasno

Ivo Karlović
AFP
21.09.2009.
u 15:44

- Fizički sam bolje, oporavio sam se u ovih par dana. Prvi sljedeći nastup imam u Pekingu za dva tjedna, što je dovoljno vremena za potpunu regeneraciju - rekao nam je Ivo Karlović.

Ivo se vratio u Zagreb nakon reprezentativnog vikenda u Poreču koji je obilježio njegov epski šestosatni sraz s Radekom Štepanekom. Još će se jednom osvrnuti na taj "crni petak".

- Poraz me nije mentalno "ubio" jer sam odigrao dobar meč, dao apsolutno sve od sebe. Moglo je sve otići i na moju stranu - kaže Ivo, koji i dalje žali za prilikom u Poreču.

- Tko zna kad će nam se ponovno ukazati ovakva dobra situacija za finale i naslov. Ždrijeb nam je donio sve domaće susrete, no sada smo, bojim se, ispucali kvotu mečeva kod kuće i za sličan rezultat kao ove godine trebat ćemo pobjeđivati u gostima što će biti jako teško - procjenjuje Karlović.

Izbornik Goran Prpić nekim je svojim kritikama nakon poraza od Čeha pogodio čelništvo HTS-a. Kakav je Ivin stav o svemu?

- Nas igrače smetaju neke stvari u odnosu prema nama, no to nisu neki veliki problemi koji su nerješivi. To je sve što ću reći.

Nakon sutrašnjeg ždrijeba u Ženevi bit će poznat novi protivnik našim tenisačima u 1. kolu 2010. godine. Ima li Div sa Šalate neku želju? Mogući suparnici su Švicarska, Francuska, Švedska, Srbija, Indija, Belgija, Ekvador i Čile.

Ukoliko za protivnika dobiju Belgiju ili Čile hrvatski tenisači će u goste, a s Francuskom i Indijom bi se igralo u Hrvatskoj. U ostalim slučajevima o domaćinstvu bi odlučivalo ždrijebanje.

- Uh, najbolje bi bilo igrati s Indijcima kod kuće, sve ostalo nosi veliku neizvjesnost - upozorava Karlović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije