Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIKTOK

VIDEO Nogometne legende birali je li bolji Modrić ili De Bruyne. Evo što su izabrali Cafu i Gerrard

Tik Tok Champions League
14.04.2023.
u 16:41

Bivše zvijezde Milana i Liverpoola birali su između hrvatskog kapetana i vođe Manchester Citya

Na službenom Tik Toku Lige prvaka nogometne legende Steven Gerrard i Cafu sudjelovali su u ‘This or that’ izazovu u kojemu su birali svoje omiljene nogometaše. U izborima su se uglavnom nalazili igrači sličnih profila kako bi igra bila napetija.

Na kraju videa nogometni dvojac morao je odlučiti tko je po njima bolji vezni igrač, hrvatski kapetan Luka Modrić ili Belgijac Kevin De Bruyne. Gerrard, bivši reprezentativac Engleske, bez razmišljanja izabrao je Modrića, dok se Cafu nije mogao odlučiti.

Odabir Modrića samo je još jedna potvrda kvalitete kapetana Hrvatske, za kojeg se posljednjih dana nagađa da bi mogao od iduće sezone preseliti u Saudijsku Arabiju i potpisati za Al Nassr.

Osim između Modrića i De Bruynea, Gerrard i Cafu morali su odabrati tko je po njima kvalitetniji nogometaš; Ronaldo ili Ronaldinho, a u tom dvoboju jednoglasno je pobijedio Ronaldinho.

U drugom krugu obojica su izabrali Mohameda Salaha, umjesto Viniciusa Juniora, dok je u pretposljednjem krugu bivši kapetan Liverpoola izabrao igrača Borussije, Bellinghama, a Cafu se opredijelio za Barceloninog Pedrija.

Cafu se u četvrtoj rundi igre odlučio za Roberta Lewandowskog, dok je Gerrard izabrao Karima Benzemu. 

@championsleague Gerrard & Cafu - This or that 🤩 | @Turkish Airlines | #UCLtakeoff | #ChampionsLeague ♬ original sound - Champions League

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije