Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

VIDEO Hezonja pobjesnio zbog isključenja! Morali su ga odvesti u svlačionicu

REAL MADRID v CAZOO BASKONIA VITORIA-GASTEIZ. EUROLEAGUE 2022/2023. ROUND 27.
Foto: nordphoto GmbH / Alterphotos
1/5
Autori: vecernji.hr, Hina
25.04.2024.
u 23:45

Najefikasniji u redovima Reala bio je Facundo Campazzo sa 24 ubačaja, dok je Vanja Marinković sa 20 poena bio najefikasniji kod Baskonije. Treću utakmicu ovi suparnici igrat će sljedećeg tjedna u Vitoriji

Aktualni europski prvaci, košarkaši madridskog Reala stigli su nadomak plasmana na završni turnir ovosezonskog izdanja Eurolige nakon što su poveli sa 2-0 u pobjedama protiv Baskonije u četvrtfinalu doigravanja, u drugoj utakmici igranoj u četvrtak Madriđani su slavili na svom parketu sa 101-90 te ih još samo jedna pobjeda dijeli od odlaska u Berlin. 

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja u pobjedi Reala sudjelovao je sa sedam koševa (šut za dva 2-6, trica 1-4), pet skokova te po dvije asistencije i osvojene lopte. Međutim, isključen je u posljednjoj četvrtini, svega tri minute prije kraja ogleda nakon burne reakcije na odluku suca. Isključenje ga je dodatno razljutilo pa je ljutito otišao prema klupi. Nakon nekog vremena nogom je udario bocu koju je zatim bacio na parket ispred sebe. Potom je otpraćen u svlačionicu. Snimku možete pogledati OVDJE.

VIDEO Spektakl za Draženov rođendan: Stižu NBA zvijezde, članovi Dream Teama, Draženovi suigrači i legendarni trener

Najefikasniji u redovima Reala bio je Facundo Campazzo sa 24 ubačaja, dok je Vanja Marinković sa 20 poena bio najefikasniji kod Baskonije. Treću utakmicu ovi suparnici igrat će sljedećeg tjedna u Vitoriji.

Panathinaikos je poravnao omjer u pobjedama protiv Maccabija 95-79 slavljem u drugoj utakmici u Ateni. Kostas Sloukas predvodio je PAO sa 29 koševa, dok je Lorenzo Brown ubacio 18 za goste. U preostala dva para Fenerbahče i Olympiacos vode sa po 1-0 protiv Monaca, odnosno Barcelone, a druge utakmice ta dva para igrat će se u petak u Monte Carlu, odnosno Barceloni. Plasman na završni turnir koji će se igrati 24. i 26. svibnja u Berlinu izborit će momčadi koje prve stignu do tri pobjede.

GALERIJA Hrvatska upisala važnu pobjedu protiv Cipra (92-63)

REAL MADRID v CAZOO BASKONIA VITORIA-GASTEIZ. EUROLEAGUE 2022/2023. ROUND 27.
1/37

Komentara 1

MA
majeltomoguce
10:04 26.04.2024.

A odluka sudaca potpuno ispravna! Za ovakve ekcese bi se trebalo davati po 5 utakmica zabrane igranja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije