Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

VIDEO Čudesni Jokić i Denver izbacili Lakerse iz NBA doigravanja u dramatičnoj utakmici

NBA: Playoffs-Los Angeles Lakers at Denver Nuggets
Isaiah J. Downing/REUTERS
30.04.2024.
u 09:29

Denver je predvodio Nikola Jokić sa 25 koševa, 20 skokova i devet asistencija, a pobjednički koš četiri sekunde prije kraja postigao je Jamal Murray koji je s 32 koša bio najbolji strijelac dvoboja. Kod Lakersa je najbolji bio LeBron James sa 30 poena, 11 asistencija i devet skokova.

Košarkaši Denvera i Oklahoma Cityja plasirali su se u drugi krug NBA doigravanja, tako što su Nuggetsi sa 108-106 svladali Los Angeles Lakerse u petoj utakmici prvog kruga, a Thunder je sa 97-89 svladao New Orleans Pelicanse i osigurao prolaz u četiri utakmice. Denver je predvodio Nikola Jokić sa 25 koševa, 20 skokova i devet asistencija, a pobjednički koš četiri sekunde prije kraja postigao je Jamal Murray koji je s 32 koša bio najbolji strijelac dvoboja. Kod Lakersa je najbolji bio LeBron James sa 30 poena, 11 asistencija i devet skokova.

GALERIJA Jokić i Denver izbacili Lakerse iz doigravanja

NBA: Playoffs-Los Angeles Lakers at Denver Nuggets
1/4

Shai Gilgeous-Alexander s 24 koša i 10 skokova te Jalen Williams sa 24 poena i osam skokova bili su najbolji igrači Oklahoma City Thundera u četvrtoj utakmici odiugranoj u New Orleansu. CJ McCollum je za domaću momčad ubacio 20 koševa, a Jonas Valančiunas je spojio 19 poena i 13 skokova.

VEZANI ČLANCI:

U Miamiju su Boston Celticsi svladali domaći Heat sa 102-88 i tako došli do vodstva 3-1 u seriji na četiri pobjede. Najbolji igrač utakmice bio je Derrick White koji je postigao 38 koševa za pobjednike. Jayson Tatum je ubacio 20 poena i imao 11 skokova. U domaćoj momčadi najbolji je bio Bam Adebayo sa 25 koševa i 17 skokova.

Peta utakmica će biti odigrana u Bostonu u noći sa srijede na četvrtak po srednjoeuropskom vremenu (1.30 sati).

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

NBA: Playoffs-Los Angeles Lakers at Denver Nuggets
1/7

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije