Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMIRNO U RIMU

Tudor na udaru kritika. Njegov opstanak u Laziju dovodi se u pitanje

Coppa Italia - Semi Final - Second Leg - Lazio v Juventus
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
1/3
08.05.2024.
u 17:20

Jedan od razloga za brigu kluba jest taj što neki igrači, osobito oni od kojih se očekuju dobri rezultati u budućnosti, imaju poprilično malu minutažu. Osobito je to sporno kada je riječ od Gustavu Isaksenu i Nicolu Rovellu

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor održao je sastanak s igračima Lazija nakon prošlotjednog remija protiv Monze (2:2). Time je prekinut niz od tri uzastopne pobjede rimskog kluba. Hrvat je svojim igračima rekao da od njih očekuje više, a istovremeno se suočava sa poprilično nepovoljnom atmosferom u momčadi, piše Corriere dello Sport.

Trzavice su se mogle osjetiti još za vrijeme utakmice u Monzi. Mattia Zaccagni se razljutio nakon što ga je Tudor u prvome poluvremenu izvadio iz igre. Protest zbog izlaska iz igre izrazio je i Luis Alberto koji bi na kraju sezone trebao napustiti klub. Povrh toga, igrači su dobili čak sedam žuti kartona.

VIDEO Ostaje li Dinamo na ljeto bez Petkovića? Evo što kažu izvori bliski vođi plavih

Prema pisanju talijanskih medija, predsjednik kluba Claudio Lotito i sportski direktor Angelo Fabiani su se u ožujku prilikom dovođenja Tudora nadali da će uspjeti uvesti reda u svlačionicu u koju se već uvuklo poprilično negativno ozračje. Prema da neko vrijeme doimalo kao da situacija kreće na bolje, Corriere piše kako se "buntovno ponašanje svlačionice očuvalo".

Još jedan od razloga za brigu kluba jest taj što neki igrači, osobito oni od kojih se očekuju dobri rezultati u budućnosti, imaju poprilično malu minutažu. Taj je problem izražen kod 23-godišnjeg Danca Gustava Isaksena koji stigao na posudbu iz Midtjyllanda za 12 milijuna eura. Uz to, poteže se pitanje Tudorovog postupanja s Nicolòom Rovellom, koji je na dvogodišnjoj posudbi iz Juventusa. "Lotito neće bespomoćno stajati dok njegovoj momčadi pada vrijednost", piše Corriere dovodeći tako u pitanje Tudorov dugoročni opstanak u rimskom klubu.

GALERIJA Dinamo preokretom slavio na Rujevici! (2:1) Plavi su na korak do naslova

Coppa Italia - Semi Final - Second Leg - Lazio v Juventus
1/80

Komentara 1

DU
Deleted user
18:51 08.05.2024.

Upitan mu ne samo ostanak nego opstanak (egzistencija)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije