Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŽELJA

Transfer-bomba na pomolu! Marcelo Brozović potpisuje za europskog velikana?

Zagreb: Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmica Lige nacija
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/4
29.04.2024.
u 10:32

Iako je tek prošlog ljeta stigao u redove saudijskog Al Nassra, već bi mogao promijeniti sredinu i vratiti se u najjaču razinu europskog nogometa

Barcelona i Marcelo Brozović već se godinama "ganjaju", no zasad su svi pokušaji katalonskog kluba da dovedu hrvatskog reprezentativca završavali na isti način. Nije se Brozović ukazao na Camp Nou u tih nekoliko prijelaznih rokova koje je proveo u Interu, a zadnji pokušaj da ga privole dogodio se prošlog ljeta kada je Hrvat otišao u saudijski Al Nassr.

No, čini se da se priča opet zakotrljala. Ako je vjerovati španjolskim medijima, Barcelona je opet zainteresirana za usluge 31-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, a posebno je bitno što bi ga u momčadi htio vidjeti i Xavi Hernandez koji će još jednu sezonu ostati na klupi Barce. Sad kad je njegov ostanak siguran, u upravi Barcelone bacaju se na pojačavanje kadra u borbi s Realom za trofeje iduće sezone.

Katalonski Sport raspisao se o mogućnostima za sljedeću sezonu pa se uz imena Joshue Kimmicha, Martina Zubimendija ili pak Douglasa Luiza spominje i Brozović kao znatno jeftinija opcija. Nije tajna da je Barcelona i dalje u raljama financijskih dubioza iz proteklih sezona, a za ovo ljeto novac za transfere mogao bi se osigurati kroz novi sponzorski ugovor s Nikeom.

Brozović prošlog ljeta nije završio u Barceloni, ponuda iz Saudijske Arabije bila je kudikamo primamljivija od opcije u Barceloni. No, sada bi se situacija mogla promijeniti, tim više što će vjerojatno i samom našem reprezentativcu povratak u europski nogomet predstavljati opciju za novi izazov. Još pogotovo kad ga zove Barcelona...

Komentara 2

Avatar Scheweningen
Scheweningen
13:22 29.04.2024.

mah, čisto sumnjam ali ne zbog želje Barce ili Marcela. Problem je u tome što su ti ugovori sklopljeni tako da nema tog kluba koji bi platio odštetu da bi se ugovor poništio. Ako je dobio 100 mil. treba vratiti 200 inače nema slobode.

AL
alkemičar
12:05 29.04.2024.

Trebala mu je citava godina dana u onoj pustinjskoj zemlji u nekom no name klubu da skuzi da novac ne moze nadomjestiti kvalitetu i renome europskog nogometa. Kad igras za njih pozdravi se s vrhunskim nogometom, klubovima i natjecanjima, a to znaci samo jedno-neminovan pad vjestine i kvalitete igraca, a on je jos daleko od penzije. I sam je valjda vidio i svjestan je toga da ne igra kao prije dolaska tamo. Tamo se ide samo kad si na kraju krajeva s nogometnom karijerom ako i tada jer bolje je otici sa stilom kao igrac nekog jakog europskog prvoligasa, nego igrat u klubu koji je na razini 3.europske lige s facama koje su odsluzile svoje i koje puno kostaju, a malo vrijede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije