Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Poznati trener hitno mora na operaciju nakon što se sudario sa svojim igračem

NBA: Playoffs-Minnesota Timberwolves at Phoenix Suns
Foto: Joe Camporeale/REUTERS
1/2
30.04.2024.
u 07:28

Minutu i 41 sekundu prije kraja dvoboja Conleyja je prekšajem uz aut liniju zaustavio Devin Booker, a iskusni se branič Minnesote potom zabio u svog trenera koji je stajao uz sam teren.

Trener američke profesionalne košarkaške NBA momčadi Minnesota Timberwolvesa Chris Finch morat će se podvrgnuti operaciji desnog koljena zbog rupture patele koju je zadobio nakon sudara sa svojim igračem Mikeom Conleyem u završnici četvrte utakmice prvog kruga doigravanja protiv Phoenix Sunsa u nedjelju.

Minutu i 41 sekundu prije kraja dvoboja Conleyja je prekšajem uz aut liniju zaustavio Devin Booker, a iskusni se branič Minnesote potom zabio u svog trenera koji je stajao uz sam teren.

Nakon obavljenih pregleda odlučeno je kako će se Finch odmah podvrgnuti operaciji te ga čeka oporavak između pola godine i godinu dana.

Nedjeljni dvoboj protiv Sunsa u ulozi glavnog trenera završio je Fichov pomoćnik Micah Nori.

Minnesota je prošla u drugi krug doigravanja sa 4-0 u pobjedama protiv Phoenixa te će u idućoj rundi igrati protiv boljeg iz dvoboja branitelja naslova Denver Nuggetsa i Los Angeles Lakersa u kojem Nuggetsi vode sa 3-1.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije